Un 3D de mare efect: Televizor Smart LED Sony 42W815

Recunosc, nu sunt un mare fan al televizoarelor 3D. Gasesc mult mai placuta experienta la cinematograf, imi pare mai potrivit 3D-ul pe un ecran mare. Dar nu exclud nici varianta de Home Cinema, daca televizorul este unul care poate oferi calitate. Si, in sfarsit, am descoperit unul care poate.

Asa cum va dati seama si din titlul acestui review, o sa vorbim in continuare despre un Smart 3D de la Sony, unul de „doar” 107 cm, pe care-l gasim sub numele de cod 42W815.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Imagini vibrante, sunet deosebit

Televizor-Smart-3D-LED-Sony-42W815Continutul 3D incepe sa devina din ce in ce mai accesibil. Inca nu avem productii televizate serioase in mod 3D, dar, cu siguranta, nu va mai trece multa vreme pana se va intampla si aceasta. Cum Sony 42W815 este si un Full HD foarte bun, tot ce tine de partea 2D va fi apreciata de toti cei care aleg acest model. Iar cand reusim sa punem mana sip e un film sau reportaj 3D… atunci poate incepe show-ul.

Televizorul a fost atent optimizat de catre Sony pentru rularea aplicatiilor pe care le gasim in modulul Smart. Astfel, filmuletele de pe YouTube, de exemplu, sunt redate cu mare acuratete vizuala si audio, zgomotele de fond fiind inteligent estompate, iar imaginea dincolo de claritatea imbunatatita vor avea si un parcurs fluent, fara lag.

Modelul Smart 3D LED Sony 42W815 se bucura si de o reala imbunatatire a modului audio. Astfel, datorita sistemului ClearAudio+, dialogurile, muzica si efectele sonore se vor auzi mult mai clar si mai distinct. In plus, pentru pasionatii sporturilor, avem si un Modul Fotbal destinat productiilor sportive live. Prin acest modul sunetul se regleaza automat pentru a reda cat mai fidel atmosfera pe care o putem trai, in direct, pe un stadion. Este o chestie tare simpatica si utila, merita incercata mai ales, bineinteles, la meciurile de fotbal.

Vezi aici mai multe fotografii si specificatii tehnice

Noua interfata a panelului Smart lansata de Sony se gaseste si pe acest model. Ai acces mult mai usor la toate informatiile care te intereseaza (stiri, noutati, informatii diverse), dar si posibilitatea de a controla si accesa continuturi video sau aplicatii diverse. Mai jos o sa vedeti ca exista si o telecomanda „minune” care usureaza mult mai mult navigarea prin panelul Smart. Din pacate, telecomanda One-Flick este disponibila doar ca si optional, nu intra in pretul produsului – masura justificata si de faptul ca puteti cumpara acum acest televizor la un pret foarte bun.

Pentru comparatii te invit sa citesti aici si review-ul facut la un model similar de la Samsung.

Full HD pentru o experienta de gaming incredibila

Faptul ca este un televizor Full HD optimizat, televizorul va deveni in scurt timp un punct de atractie pentru cei pasionati de jocurile electronice. O consola playstation, de pilda, va face o pereche minunata cu acest televizor, ambele purtand mandre amprenta celebrului producator de electronice.

One-Flick, telecomanda minune

Din cauza electronicelor din ce in ce mai performante, cu totii suntem inebuniti de control. Cautam ca device-urile pe care le detinem sa faca lucruri dintre cele mai complicate din doar cateva atingeri. Asteptam cu totii, nu-i asa, momentul in care ne vom odihni mainile mai mult si vom comanda toate gadgeturile din lume prin comenzi vocale. Nu mai este mult… Ei bine, optional va puteti bucura de exceptionala telecomanda One-Flick de la Sony, care va va fi de mare ajutor atunci cand veti folosi hubul smart al televizorului.

In concluzie, televizorul Smart 3D LED Sony 42W815 este un Full HD de 107 cm extrem de accesibil ca si pret, dar de o calitate foarte buna. Pentru cei care sunt fani ai marcii, un asemenea televizor va ajunge rapid pe lista urmatoarelor achizitii. Si spun asta si pentru ca design-ul televizorului este unul cu adevarat deosebit, Sony detasandu-se de multi competitor la acets capitol. Astfel, dincolo de performantele tehnice, acest televizor va fi si un obiect care va arata foarte bine in orice camera.

9.6 Total Score
Un 3D deosebit...

pentru cei care sunt tentati de experienta 3D de acasa, televizorul Smart 3D LED Sony 42W815 Full HD de 107 cm este o alegere foarte buna. Pretul este excelent, acum beneficiezi si deo reducere in plus...

Tehnologie
9.6
Design
9.8
Pret
9.3