Mouse gaming A+ G7-Kotys – pentru pasionatii de jocuri

Mouse-gaming-A+G7-KotysDoar impatimitii de jocuri pot intelege placerea extraordinara resimtita atunci cand utilizezi pentru jocul preferat un mouse care sa induca starea de actiune, de agresivitate, de putere si invincibilitate. Daca sunteti in cautarea unui asemenea dispozitiv, atunci A+ G7-Kotys este exact ceea ce cautati.

Vezi aici pretul cu reducere

In primul rand, mouse-ul se remarca printr-un aspect futurist cu modele abstracte transparente pe partea superioara a device-ului. Culoarea este neagra, rama ingusta rosie de la baza lui sporind senzatia de gata de actiune.

Mouse-ul A+ G7-Kotys are 8 butoane, dintre care unul este sub forma de rotita. Acesta are ca principala utilizare functia de scroll, extrem de utila in jocuri dar si in navigarea pe internet. Cele doua butoane superioare sunt utilizate la modificarea rezolutiei de la mare la mic si invers. Restul butoanelor indeplinesc functii diverse specifice actiunilor principale din jocuri.

Dimensiunile dispozitivului sunt de 124 x 42 x 74 mm. Este putin bombat in partea din spate, oferind o priza buna in timpul utilizarii.

Mouse-gaming-A+G7-Kotys-side1Referitor la rezolutie, acesta are patru trepte care pot fi selectate succesiv cu ajutorul butoanelor in forma de sageata de pe partea superioara a carcasei. Cele patru trepte sunt 600, 1000, 1800 si 2400, prima fiind specifica utilizatii obisnuite a mouse-ului, cea din urma fiind potrivita pentru cele mai intense jocuri care necesita control fin si timp de raspuns extrem de scurt. Senzorul este de tip optic, fiind suficient de puternic incat sa reactioneze si la o oarecare distanta de suprafata de contact.

Un lucru interesant la acest mouse vine odata cu selectarea rezolutiei. Pentru fiecare rezolutie se aprinde un led de o anumita culoare care face ca modelul transparent de pe carcasa sa lumineze in acea culoare. Efectul este extrem si senzatiile sunt cu atat mai intense.

In partea stanga spate, mouse-ul are si leduri de atentionare a starii acumulatorului, acestea luminand destul de slab, lucru bun deoarece nu intervin in designul futurist al device-ului.

Mouse-gaming-A+G7-Kotys-sideDaca tot am vorbit de acumulator, trebuie sa precizam ca alimentarea nu se face cu baterii alcaline ca la restul mouse-urilor ci cu acumulatori de tip Li-Ion de 900 mAh. Acesta, pe langa ca are o durata de utilizare destul de lunga, vine in pachet si cu un cablu USB care permite incarcarea acumulatorilor direct de la calculator. Un alt lucru pozitiv este ca portul USB al mouse-ului este strict pentru incarcare si nu si pentru comunicare, ceea ce permite lucrul cu device-ul in timp ce acesta se incarca.

Viteza de raspuns la apasarea butoanelor este de opt ori mai mare decat a dispozitivelor obisnuite, ajungand pana la 2 ms. Asta inseamna ca raspunsul este practic instantaneu, lucru care se poate observa in jocurile de actiune.

Vezi mai multe fotografii si pret

Legatura intre acesta si calculator se face prin intermediul tehnologiei wireless 2.4 GHz, ceea ce permite lucrul la o distanta de pana la 10 m de receiver. Acest lucru este avantajos atunci cand decideti sa jucati jocul preferat pe un televizor cu diagonala mare, putand pastra o distanta mai mare fata de acesta.

Desi poate materialul folosit nu este de cea mai buna calitate, totusi performantele oferite de acest mouse sunt deosebite. Aspectul este si el un plus, iar daca luam in considerare pretul care este mult sub media preturilor celorlalte mouse-uri de gaming, este un motiv in plus ca sa nu ratezi sansa de a detine modelul A+ G7-Kotys.

9.5 Total Score
Un mouse excelent pentru gameri

Mouse gaming A+ G7-Kotys a fost special creat pentru jucatorii cu mari pretentii. In review analizam mouse-ul pe toate partile, il gasim foarte bun. Il recomanda si pretul si reducerea cu care-l puteti cumpara akoom.

Tehnologie
9.6
Design
9.8
Pret
9.2