Aragaz Star-Light FCF50GRTS: O solutie prietenoasa

Star-Light FCF50GRTSInvestitia in confortul locuintei sau sau in utilitatea bucatariei voastre poate fi conditionata in primul rand de bugetul de care dispuneti dar si de locuinta pe care o aveti, sau de cat de mare este aceasta. Un element important in orice bucatarie este aragazul pe care il aveti sau pe care il utilizati, asta mai ales daca nu vreti sa mergeti catre gama de incorporabile sau daca este vorba despre utilarea locuintei altei persoane care nu vrea astfel de produse. Daca vreti totusi sa va bucurati de utilitatea unui astfel de model si de posibilitatea gatirii si pregatirii la inalte conditii puteti alege ca si model potrivit pentru voi aragazul Star-Light FCF50GRTS.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Ceea ce ofera acest model este posibilitatea de a avea un aragaz care, desi este structurat clasic prezinta si unele elemente moderne si elegante, iar asta datorita faptului ca este realizat din inox, datorita unei nuante argintii pe care o are dar si datorita imbinarii culorilor si elementelor. Pentru a va forma o idee si mai buna despre ceea ce inseamna utilizarea acestui model sau aducerea sa in locuinta voastra este nevoie de a vedea si dimensiunea pe care aragazul Star-Light FCF50GRTS o are. Veti avea asadar nevoie de un spatiu de instalare de 85 x 50 x 55 cm, iar acesta mai trebuie sa aiba in vedere si nevoia de deschidere a usii cuptorului, de operare a tavilor sau recipientelor dar si de capacul cu care este prevazut.

Star-Light FCF50GRTS – design excelent, modern si la interior

Pentru partea de functionare efectiva si de utilizare efectiva ceea ce puteti face este sa va ajutati de elemente precum plita cu care este prevazut aragazul Star-Light FCF50GRTS si care pune la dispozitia voastra un numar de 4 arzatoare pe care sa le utilizati. Acestea, chiar daca sunt unele cu o functionare clasica pe gaz, va ofera si posibilitatea de a le utiliza functie de cat de repede vreti sa gatiti ceva sau cat de mare sunt vasele utilizate la gatit. Pentru prima partea ceea ce puteti face este sa va bucurati de posibilitatea de a avea la dispozitie un arzator mic cu o putere de 0.9 kW, doua arzatoare normale de 1.65 kW dar si un arzator mare cu o putere de pana la 2.5 kW.

Vezi mai multe imagini si pret

Mai jos de aceasta plita veti putea sa va bucurati si de prezenta unui panou de control  pentru fiecare arzator in parte sau pentru cuptor dar si de prezenta unui element de siguranta si a aprinderii electrice. Apeland la o astfel de metoda de aprindere veti putea sa scapati de inconvenientul chibriturilor, iar partea de siguranta previne eventuale accidente daca flacara se stinge accidental intrerupand alimentarea cu gaz. Pentru cei care au ca si element principal cuptorul, Star-Light FCF50GRTS le pune la dispozitie unul cu o capacitate de 56 litri, dar mai ales unul care are tot o functionare pe gaz. In ciuda acestui lucru exista unele functii care uneori nu le gasiti nici la cele electrice, si este vorba despre prezenta unui rotisor dar si a unui grill pentru o rumenire perfecta a fripturii.

Star-Light FCF50GRTS este unul dintre acele aragazuri pe care le recomandam in primul rand din cauza pretului. Pentru cei cu buget redus, electrocasnicele Star-Light sunt cu siguranta excelent pozitionate in raportul calitate / pret. Pentru a putea compara, dar si pentru a vedea mai multe modele de aragazuri ce pot fi cumparate cu bune reduceri in aceasta perioada, ti-am pregatit cateva recomandari deosebite in lista de mai jos.

Aragaz Star-Light FCF50GRTS
Deal

Aragaz Star-Light FCF50GRTS

Aragaz Star-Light FCF50GRTS, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Siguranta plita si cuptor, Grill, Rotisor, Timer, 50 cm, Inox. Cumpara akoom cu ...

no comments 7 ani ago
Aragaz Beko FSGT62110DXO
Deal

Aragaz Beko FSGT62110DXO

Aragaz Beko FSGT62110DXO, 4 Arzatoare, Gaz, Aprindere electrica, 60 cm, Inox cu pret redus. Cumpara akoom si beneficiezi de promotie.

no comments 7 ani ago
Aragaz Star-Light FCF50WI
Deal

Aragaz Star-Light FCF50WI

Aragaz Star-Light FCF50WI, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Siguranta plita si cuptor, 50 cm, Al. Cumpara akoom cu reducere, aragaz Star-Light ...

no comments 7 ani ago
Aragaz Beko CSG52110DX
Deal

Aragaz Beko CSG52110DX

Aragaz Beko CSG52110DX, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere Electrica, Dispozitiv de siguranta plita, Grill, Rotisor, Timer, 50 cm, Inox. Cumpara akoom si ...

no comments 7 ani ago
Aragaz Zanussi ZCG212J1XA
Deal

Aragaz Zanussi ZCG212J1XA

Aragaz Zanussi ZCG212J1XA, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica plita, Grill, Rotisor, 50 cm, Ino. Cumpara akoom si beneficiezi de reducere.

no comments 7 ani ago
Cuptor incorporabil Hansa BOEI69472
Deal

Cuptor incorporabil Hansa BOEI69472

Cuptor incorporabil Hansa BOEI69472, 10 Functii, Grill, Rotisor, Clasa A, Butoane push up, Display, Inox. Cumpara akoom cu reducere!

no comments 8 ani ago
Cuptor incorporabil Indesit FIMB51KAIX
Deal

Cuptor incorporabil Indesit FIMB51KAIX

Cuptor incorporabil Indesit FIMB51KAIX, Electric, 60 l, 5 functii, Clasa A, Inox. Cumpara akoom la cel mai bun pret.

no comments 7 ani ago
9.2 Total Score
Star-Light FCF50GRTS, un aragaz cu adevarat ieftin

Daca esti in cautarea unui aragaz ieftin, dar care sa-ti si fie de ajutor in bucatarie, akoom iti recomanda modelul Star-Light FCF50GRTS.

Tehnologie
8.9
Design
9.2
Pret
9.6