Stock Busters – reduceri de pana la 50%

Vara asta e plina de suprize. Dintre cele mai placute. Promotiile online nu ne dau pace, ne scot din placuta amorteala a zilelor calduroase. Stock Busters, o campanie deja celebra, ne ofera timp de trei zile reduceri foarte mari la mii de produse. Sunt multe oferte extrem de atractive, reducerile ajung pana la 50%.

Vezi aici ofertele Stock Busters

Vanatoarea de stocuri se incheie pe 20 iulie, pana atunci inasa ai destul timp sa te bucuri de reducerile Stock Busters. Este vorba de una dinre campaniile generale, in care oricine isi poate gasi ceva de cumparat la pret foarte bun. Vedete sunt si de aceasta data produsele din categoriile IT, Electronice, dar si Electrocasnice sau produse pentru casa.

Categoriile Stock Busters sunt generoase, fata de alte editii parca sunt mult mai multe produse puse in joc. Si, ca sa-ti faci si o idee despre ce anume este Stock Busters, iti spun ca-ti poti cumpara un super telefon cu o reducere de 200 lei sau alte telefoane extrem de interesante ce pot fi achizitionate cu reduceri intre 30%-35%. Si asta nu e tot, e doarun exemplu. Astfel de reduse, ba chiar si mai generoase, se gasesc si in toate celelalte categorii ale campaniei de reduceri Stock Busters, fie ca vorbim de televizoare, laptopuri, mobila, carti sau hrana pentru animale de companie.

Fata de alte editii Stock Busters, cea de acum are un accent mai mare pus si pe gamele de produse dedicate exclusiv femeilor. Asa ca puteti face cadou unei persoane dragi un parfum deosebit, sau orice altceva din diversa gama de produse cosmetice si de ingrijire. Bineinteles, toate cu reduceri mari si foarte mari.

Ca si design al campaniei avem o pagina dedicata Stock Busters, un loc in care vedetele fiecarei categorii sunt afisate vizibil, lucru care va poate usura misiunea de vanatoare de chilipiruri.

Vezi aici cele mai mari reduceri

O ultima mentiune o fac privind categoria de fashion si sport, in care gasesti oferte de senzatie la ceasuri, dar si la imbracaminte casual si sport de vara si nu numai. Sunt mii de produse cu reduceri de pana la 50% la haine pentru toata familia, o buna ocazie pentru a-ti pune la punct garderoba pentru acest final de vara si, de ce nu, poti incepe si mici pregatiri pentru sezonul de toamna. Asta pentru ca totul este mult mai ieftin.

Stock Busters se incheie pe 20 iulie, asa ca ai la dispozitie 3 zile in care sa te hotarasti ce sa-ti cumperi. E bine sa stii, totusi, ca fiind vorba de o lichidare de stocuri, cel mai bune oferte se vor epuiza cel mai repede. Asa ca daca ai vazut ceva interesant si ieftin ar trebui sa si pui in cosul de cumparaturi. Spor la shopping!