Telefon mobil Wink City, Dual SIM – O experienta memorabila

Telefon-mobil-Wink-CityDual SIM foarte accesibil adus in Romania exclusiv prin intermediul eMag, telefonul mobil Wink City este o surpriza dintre cele mai placute. Performant pe o piata competitiva, atractiv intr-un domeniu in care se cheltuiesc sume importante pentru design, portabil intre atatea telefoane mobile care din pricina ecranului mare sunt incomod de manevrat, Wink City, Dual SIM face o figura frumoasa si este tot mai cautat de utilizatori.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Placere imediata

Primul element care atrage atentia este ecranul generos, de 5 inch, cu excelente unghiuri de vizualizare si capabil de a reda in culori vibrante. Va fi o placere imediata sa faci poze cu camerele puternice, cea principala de 8 MP si cea secundara de 2 MP, realizate impecabil, cu toate detaliile menite sa le faca memorabile si redate pe ecranul amintit in cele mai bune conditii. Aceeasi experienta memorabila o ofera telefonul mobil Wink City, Dual SIM si cand vine vorba despre jocuri. Pe un ecran de asemenea dimensiuni si cu astfel de calitati, gamingul este mai incitant ca oricand, umplandu-ti de adrenalina competitiei minutele pe care vrei sa le dedici acestei activitati. Nu mai putin importanta, conexiunea multimedia prin acest dispozitiv atractiv se realizeaza instant, complex si complet, incepand de la ecranul tactil care raspunde prompt la comenzi si pana la rularea aplicatiilor dintre cele mai complicate.

Achizitie excelenta

Forta telefonului mobil Wink City, Dual SIM este data de procesorul Quad-Core de 1.3 GHz, de memoria RAM DDR3 de 1 Gb si de sistemul de operare Android 4.4. In aceste conditii, Wink City va rula aproape orice aplicatie la standardele dorite, in viteza si fara intreruperi. In plus, bateria de 2000 mAh cu care este dotat telefonul mobil Wink City, Dual SIM sustine nevoia de energie timp indelungat, pentru o placere maxima a utilizarii.

Si daca tot am amintit de aplicatii, este important de stiut ca Wink City, Dual SIM are integrat un sistem GPS si o aplicatie de navigatie Waze, asa incat vei reusi intotdeauna sa te descurci in orice situatie… geografica. Mai mult, telefonul are incluse in pachet trei capace spate in culori diferite – negru, alb, rosu – daca ai nevoie de mai multa variatie estetica.

Vezi mai multe detalii si fotografii

Asadar, telefonul mobil Wink City, Dual SIM este o achizitie excelenta din toate punctele de vedere: raport calitate-pret, inalta tehnologie incorporata, viteza de reactie si rezultatul raspunsului la comenzi, indiferent ca vorbim despre calitatea pozelor sau navigarea pe internet, un sunet optim pentru clipele in care vrei sa fii in compania muzicii, o estetica avansata, cu linii frumoase, un ecran tactil gata sa-ti satisfaca toate exigentele in materie de vizualizare si o autonomie energetica ridicata.

Vezi si review-ul nostru la modelul Wink Blaze

Telefon mobil Wink City, Dual SIM – O experienta memorabila
Telefoane mobile Wink. Preturi bune, mobile excelente

Wink atrage si prin design, dar si prin atributele tehnice cu care au fost inzestrate. Am prezentat si noi doua modele de la Wink, Blaze si City. Le gasiti mai jos.

9.5 Total Score
Wink City, un smartphone dragut la un pret foarte mic

Wink City chiar ne-a placut. Un telefon care arata foarte bine, se misca rapid si are destula putere incat sa si lucrezi dar sa te si joci. Pretul este foarte bun, o achizitie care chiar merita.

Tehnologie
9.3
Design
9.5
Pret
9.8

Centrul de preferințe pentru confidențialitate