Review casti E-boda The Beat 1000

casti-E-boda-The-Beat-1000Castile sunt cel mai important accesoriu atunci cand, pe parcursul zilei, simti nevoia sa te detasezi complet. Fie ca ai de parcurs zone aglomerate, vrei sa te bucuri de o experienta de gaming intensa sau vrei, pur si simplu, sa asculti melodia preferata pe repeat, vrei sa te asiguri ca le ai mereu la indemana si ca le poti conecta usor.

Castile E-boda The Beat 1000 au calitatea unora de dj, fiind in acelasi timp wireless si foarte conforabile.

Vezi reducerea oferita de eMAG

Indiferent daca le conectezi la tableta, smartphone sau PC pentru a te juca, daca le folosesti pentru a vorbi la telefon sau pentru a asculta muzica, castile E-boda sunt prietenoase si te tin mereu conectat la actiune.

Castile au un design modern de calitate si au un aspect profesional. Acestea sunt disponibile pe negru si prevazute cu o banda de sustinere on-ear. Pentru a fi transportate cu usurinta atat in geanta, cat si in rucsac, castile sunt dotate cu un sistem de pliere. Difuzoarele au un diametru de 40 mm, iar buretele si sistemul de prindere pe cap ofera o izolare completa fata de exterior. Impedanta este de 32 de Ohm. Vei gasi numeroase butoane care sa te ajute sa controlezi cu un minim de efort playlist-ul, sa dai volumul mai tare sau mai incet sau sa raspunzi la telefon. Greutatea castilor este de doar 190 de grame, asa ca sunt usor de purtat.

Vezi si review-ul nostru la Castile E-Boda The Beat 2000

casti-E-boda-The-Beat-1000-sideIn ceea ce priveste redarea sunetului, acestea acopera un nivel de frecventa de raspuns de 20 – 20000 Hz. Sensibilitatea este de 96 dB. Poate cel mai atractiv aspect este acela ca ai la dispozitie un accesoriu wireless, asa ca nu vei mai avea problema ca firul este prea scurt pentru a te putea deplasa in voie. Bineinteles, in cutie vei gasi si un cablu jack pentru conectarea clasica. Datorita tehnologiei Bluetooth, te vei putea conecta cu usurinta la orice alt dispozitiv Bluetooth. Rata de acoperire este de 10 m, asa ca te vei putea conecta si la dispozitive din alta camera. Castile functioneaza perfect si pe post de handsfree, asa ca pot fi folosite si in masina. Te vei putea conecta chiar si la telefoane, in acelasi timp, comutand usor intre ele. Este de mentionat aici faptul ca acestea sunt prevazute si cu microfon. Acest lucru nu este util doar pentru apelurile telefonice, cat si pentru sesiunile de gaming, cand vrei sa poti vorbi cu partenerii de joc.

casti-E-boda-The-Beat-1000-largeSunetul are o calitate superioara, fiind deosebit de clar si de bogat. Te vei bucura de un bass profund si de un egalizator care iti permite sa reglezi sunetul asa cum iti doresti. Exista astfel posibilitatea de a jongla intre amplificarea inaltelor, bass-ului sau a alege setarile implicite, totul prin apasarea unui singur buton.

Vezi reducerea oferita de eMAG

Autonomia pentru un nivel mediu de folosire este de 12 ore, fiind astfel adaptata la portabilitatea ridicata. Vei putea astfel sa asculti muzica pe intreg parcursul zilei sau sa te joci ore intregi fara grija de a le incarca. Incarcarea se realizeaza prin intermdiul unui cablu mini-USB.

Pretul pentru castile E-Boda The Beat 1000 este de aproximativ 130 de lei, acestea fiind atractive pana la capat.

9.2 Total Score
Un model excelent

Castile E-boda sunt prietenoase si te tin mereu conectat la actiune. Le gasesti acum si la un pret mult mai mic decat atunci cand au aparut.

Tehnologie
9.4
Design
9.2
Pret
8.9