Bosch HBN532S0F, cuptor electric, incorporabil si foarte modern

Un cuptor incorporabil este, fara nicio indoiala, o achizitie interesanta in orice bucatarie moderna, chiar daca pretul acestor aparate tinde sa fie mai mare decat cel pentru un aragaz normal. Si totusi, nu se poate spune ca nu merita investita, mai ales cum ele tind sa fie mai mari si sa aiba mai multe functii decat un cuptor normal.

Bosch HBN532S0FBosch HBN532S0F arata asta destul de bine, fiind un model care se deosebeste de multe altele de pe piata, atat prin aspecte bune, cat si prin unele mai putin bune. Totusi, nu se poate spune ca minusurile sunt majore, ele tinand mai mult de gusturi si comoditate decat de problemele efective (care nu prea exista).

Vezi aici pretul cu reducere

Evident este faptul ca Bosch HBN532S0F este un cuptor incorporabil care arata bine. Este negru mat, dar facut din material anti amprenta. Asadar, oricat de mult umbli la el, acest lucru nu se va cunoaste prea intens. Are si afisaj LCD pentru timer si acesta este foarte bine integrat in ansamblul general. Problema principala ar fi insa cu schema de control, care este greoaie. O inveti pana la urma, bineinteles, dar vei avea nevoie de carte, nu pentru ca functiile ar fi atat de complicate, ci pentru ca unele butoane touch au o pozitionare ciudata unele in raport cu celelalte.

Cuptor incorporabil Bosch HBN532S0F, Electric, Curatare catalitica, 66 l, Convectie, Clasa A, Negru. Vezi akoom pretul cu reducere!

Mai multe functii pentru a gati complex cu Bosch HBN532S0F

Volumul cuptorului incorporabil este de 66 litri, suficient pentru a-l folosi acasa, chiar si pentru o familie ceva mai numeroasa. In acelasi timp insa, trebuie sa tii minte ca vorbim despre un aparat incorporabil si acestea nu sunt niciodata prea mici. Cu alte cuvinte, trebuie sa ai loc unde sa il montezi si daca nu este primul, trebuie sa incapa in suportul deja existent.

Modelul Bosch HBN532S0F are timer, asa cum spuneam si mai sus, dar si o serie de functii si sisteme care il pot ridica destul de mult in ochii unui cumparator.  Se remarca sistemul de incalzire dublu, care te lasa sa gatesti doua tipuri de mancare in acelasi timp, unul in partea inferioara si unul in cea superioara a aparatului. De asemenea, exista functii precum ventilatorul sau convectia de aer, care asigura incalzire uniforma atunci cand este nevoie de ea. Iar pentru curatare va puteti baza pe sistemul catalitic, care elimina singur grasimea si celelalte particule depuse pe peretii aparatului.

Vezi toate detaliile tehnice si pret

Mai ramane sa discutam despre clasa energetica a cuptorului, producatorii spunand ca este A-20%, ceea ce inseamna ca ajunge sa consume cu 20 % mai putin decat un model de clasa A. In mod evident, un cuptor consuma un pic daca este folosit foarte des si de aceea este grozav ca poti face si niste economii.

Cred ca un sfat bun inainte de cumpara un cuptor incorporabil este sa iti verifici foarte bine bugetul, mai ales daca este vorba despre un cuptor. Bosch HBN532S0F nu este in mod necesar scump, dar nu uita ca mai ai nevoie si de plita. Una peste alta insa, raportul calitate pret este unul decent si performantele oferite de acest model sunt ridicat. Nu in ultimul rand, primesti si doua tavi cu el, unele destul de scumpe daca sunt luate separat.

Cuptor incorporabil Bosch HBN532S0F, Electric, Curatare catalitica, 66 l, Convectie, Clasa A, Negru. Vezi akoom pretul cu reducere!

9.7 Total Score
Cuptor incorporabil de clasa, la pret foarte bun

Bosch HBN532S0F este unul dintre acele electrocasnice pe care le recomandam cu mare bucurie. Un cuptor excelent ce poate fi achizitionat la un pret foarte bun.

Design
9.6
Tehnologie
9.6
Pret
9.8