Reduceri de pana la 40% la cele mai tari gadgeturi – Electronic Days

Daca sfarsitul anului trecut nu ti-a oferit ocazia sa te cadorisesti si cu vreun gadget nemaipomenit, profita de noile reduceri ale inceputului de an. Cele mai cool gadgeturi, dar si electronice de soi au reduceri de pana la 40% in Campania Electronic Days.

Campania Electronic Days este destinata iubitorilor tehnologiei, dar si celor care isi doresc sa se inconjoare de obiecte interesante si utile. Nu in ultimul rand, Electronic Days este si pentru cei care-si doresc acasa un televizor mai bun, poate si un sistem audio deosebit, sau o consola de jocuri care sa le bucure clipele de timp liber. Toate aceste devin astazi mai posibile, gratie marilor reduceri oferite de cel mai mare magazine online din Romania.

Vezi aici toate reducerile Electronic Days

Pentru a puncta avantajele oferite de Electronic Days, mai jos aveti cele mai importante categorii ale campaniei, dar si cateva sugestii de produse ce pot fi cumparate astazi la un pret foarte bun.

Televizoare 4K si QLED cu reduceri de pana la 50%

LED Utok U32HD5Daca a venit vremea unui nou televizor si la tine acasa, profita de promotiile Electronic Days si comanda-ti astazi modelul preferat. In promotie sunt televizoare de la cele mai renumite branduri, focusul fiind evident pe modelele 4K si QLED. Noile tehnologii au modificat dramatic privitul la televizor, astazi avem Netgflix si HBOGO, doua surse incredibile de continut video, dar si posibilitatea de a urmari pet v show-urile preferate de pe YouTube sau din ale parti. Asta ne obliga sa ne orientam catre un televizor smart, care sa ne si ofere posibilitatea de frecventa continuturi online.

Campania Electronic Days vine cu reduceri de pana la 50% la televizoare Smart de top, mai jos gasesti si sugestiile noastre:

Vezi aici reducerile la televizoare

Sisteme Audio, Soundbar & Home Cinema – spectacol la tine in sufragerie

Ai si tu un televizor SMART ca toata lumea, nu? Minunat. Daca vezi perfect show-urile si filmele preferate, asta inseamna ca trebuie sa le si auzi. E timpul pentru un soundbar, un sistem home cinema sau un sistem audio performant. Il poti avea pe oricare dintre ele, Electronic Days vine cu sute de oferte foarte bune. Reducerile sunt de pana la 50%, asa ca profita de ocazie!

Mai jos ai si cateva sugestii cu reduceri foarte bune:

Vezi aici reducerile la Sisteme Audio

Playstation sau Xbox? Oricare, cu reducere

Jocurile de astazi au ajuns la performante grafice incredibile datorita capacitatilor de procesare a noilor console. Indiferent de platforma preferata, cea oferita in ecosistemul Microsoft prin Xbox, sau minunatiile de jocuri oferite Sony prin Playstation, noile tehnologii pot ajunge si la tine in casa cumparand una dintre consolele aflate in Campania Electronic Days. Pe langa console poti alege si accesorii pentru gaming, dar si dintr-o paleta vasta de jocuri care sa-ti umple timpul liber, sau care sa-I bucure pe copii.

Iata si recomandarile noastre in materie de gaming:

Vezi jocurile cu reducere

Foto/video si electronice auto cu reduceri

Ultimele doua categorii ale campaniei Electronic Days sunt destinate iubitorilor fotografiei si filmului de calitate, dar si a celor care chiar considera masina personala o a doua casa. Sunt reduceri foarte bune la camera video si aparate foto performante, dar si la tot ce inseamna navigatii auto, camera video pentru masina, sisteme video auto sau sisteme audio pentru masina.