Best Akoom

Frigider Whirlpool ARC2353IX – un model intalnit in tot mai multe bucatarii

Frigider-Whirlpool-ARC2353IXNu sunt un mare fan al brandului Whirlpool, trebuie sa o spun de la inceput. Si asta nu din cauza ca ar avea brandul vreo problema, pur si simplu am fost cucerit in timp de alte nume mari de producatori de electrocasnice. Dar chiar si asa trebuie sa recunosc ca modelul de frigider Whirlpool ARC2353IX m-a cucerit si m-a determinat sa aflu mai multe despre el.

Prima data l-am vazut in bucataria unor prieteni. Stiam ca-si cauta un frigider nou, dar am ratat momentul achizitiei. Asa ca am fost putin surprins cand am vazut ce si-a luat, il stiam fidel unui alt brand de electrocasnice.

Dintr-o mica discutie si prezentare la fata locului m-a lamurit: Whirlpool ARC2353IX este un frigider robust, arata excelent, te surprinde de cat de silentios este si, in plus, il poti cumpara la un pret foarte mic.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Un frigider cu un design extrem de reusit

Frigiderul este un model clasic, in doua usi, cu un congelator de 41 litri, amplasat in partea de sus a frigiderului.

La prima vedere, designul frigiderului te face sa crezi ca este un aparat foarte scump, arata extrem de bine, culoarea „inox” fiind una care il face sa dea bine in orice bucatarie, indiferent de cromatica acesteia. Daca pana acum ai avut doar frigidere albe, ar trebui sa incerci si alta culoare, o sa vezi imediat o schimbare in aerul bucatariei.

Excelent compartimentat

Frigider-Whirlpool-ARC2353IX-openDupa inspectia exterioara am trecut la o analiza a interiorului. Nu ascund, a fost si o mica scuza, imi era putin foame si voiam sa ajung cumva si in interiorul frigiderului pentru a-mi alege de acolo si o mica gustare. Pana sa ajung la sendvisul dorit, am vazut ca modelul Whirlpool ARC2353IX este un frigider incapator (in limita celor 218 litri – volum total), are 7 rafturi (2 dispuse in modulul de congelator si 5 din sticla in frigiderul propriu-zis). Ultimul raft de jos din frigider este un compartiment special pentru legume si fructe, un must in materie de aparate frigorifice.

Pe usa frigiderului ai destul loc, compartimentul de sus (cel pentru oua) este asigurat cu un geam culisabil de protective, iar raftul de jos am vazut ca este destul de trainic si poate tine acolo cutii de lapte, o sticla de vin etc.

Clar, nu vorbim de un frigider de fite, insa in gama sa de pret, Whirlpool ARC2353IX cam face legea.

Dimensiuni si clasa de eficienta energetica

Mi-a placut mult la acest model si faptul ca este unul micut, ideal pentru bucatariile mai mici. Nu este “un pitic”, dar nici nu se compara cu “mastodontii” care costa mii de lei. Are o inaltime de 143 cm, insa forma pe care o are si inoxul afisat la exterior il fac mult mai impunator.

Partea de eficienta energetica primeste de la producator calificativul A+, unul multumitor pentru un frigider atat de ieftin. Imi place si faptul ca suntem asigurati in caz de pana de current: dupa oprirea alimentarii frigiderul Whirlpool ARC2353IX are o autonomie de 10 ore.

Cumpara-l de aici cu reducere

Abia asteptam sa plec din vizita, m-am oprit si la un Flanco pentru a-l vedea si in varianta fara produse in el. M-a convins ca merita un review, asa ca, iata, am scris acest articol in speranta ca cei care sunt in cautarea unui frigider ieftin vor putea lua in calcul si acest model.

Concluzia este si scorul pe care acest frigider il obtine mai jos, asa ca daca aveti o bucatarie mai mica si nu aveti o familie foarte mare, frigiderul Whirlpool ARC2353IX este cu siguranta o alegere foarte buna. Il puteti cumpara la un pret foarte bun, am vazut ca are si o reducere frumoasa in aceasta perioada.

9.2 Total Score
Whirlpool ARC2353IX, rege in clasa frigiderelor ieftine

Un frigider clasic, in doua usi, micut, dar foarte bine realizat si cu un design surprinzator. Ne-a surprins extrem de placut, iar pretul foarte mic il face extrem de accesibil. Intr-o bucatarie mai mica isi merita cu prisosinta un loc.

Tehnologie
8.7
Design
9.2
Pret
9.8