Akai SS006A-305, un Sistem Audio 5.1 cu sunet desavarsit

La finele anilor 1990, Akai Holdings avea 100.000 de lucrători şi realiza venituri de peste 5 miliarde de dolari. Putini ar fi prevazut asta in 1929, cand Akai („alb” in limba japoneza) pleca la drum ca un mic atelier care producea componente radio, prize si alte piese electrice.

Vezi aici pretul cu reducere

Akai SS006A-305 – o opera exclusivista

Cinci decenii dupa infiintare, Akai reprezenta un nume de referinta pe plan mondial, în anii ’70 fiind renumita pentru magnetofoanele produse (faimoasa serie GX), dar si pentru aparate de radio, casetofoane deck, amplificatoare, video recordere si incinte audio Hi-Fi. A foat intotdeauna vorba nu doar despre calitatile tehnice avangardiste ale produselor Akai, ci si despre aspectul lor, care se reflecta pe deplin si in cazul sistemului Audio 5.1 Akai SS006A-305. Este stilizat ca o gradina japoneza, cu un design de exceptie, cu elemente pe verticala care il fac sa arate ca o opera exclusivista a unui sculptor cu atentie la cel mai fin detaliu.

Zecile de ani de inovare, cercetare si lansare a unor produse de top isi spun cuvantul: acest sistem este un atlet al muzicii de calitate, cu performante greu de egalat. Sunetul pe care il livreaza este perfect, rotund si amplu, sistemul beneficiind de cea mai inalta tehnologie care exista in prezent la nivel mondial. Nu se poate mai mult si mai bine de atat.

Surround exceptional

Akai a fost compania care a inventat afisajul pe ecran (onscreen display), pe care l-a introdus pe video recordere. Anii care au urmat acestei lovituri care dadea masura unui gigant al domeniului s-au concretizat in noi si noi lansari de produse menite sa mentina compania intre liderii globali pe segmentul audio. De aceea sistemul audio 5.1 Akai SS006A-305 este un eveniment si acasa si intr-o sala care livreaza muzica la scara mare. Calitatile sale tehnice sunt remarcabile, cu un bass profund, cu un surround exceptional, cu o forta care se poate dovedi atat de maleabila incat cu acest sistem audio poti sa asculti in toate armoniile ei si o soapta muzicala, si o arie de opera, si un concert rock. Incearca „Nocturnele” lui Chopin alaturi de sistemul Akai 5.1. Parca acum le-ai auzi pentru prima oara, in toata splendoarea lor senzuala. Iar daca vrei sa-ti reamintesti de unde vine de fapt forta muzicii contemporane si beatul ei inegalabil, pune „Bolero”, de Ravel, si fiecare nota redata impecabil, la adevarata ei valoare, de acest sistem audio iti va vorbi din nou si din nou despre radacina muzicii.

Pret bun la sistem + boxe

Viitorul sistemelor audio

Cu sistemul audio 5.1 Akai SS006A-305, Akai revolutioneaza din nou piata de produse electronice, asa cum a facut mereu de-a lungul anilor. În prezent, compania  produce o serie foarte larga de aparate, de la amplificatoare si boxe Hi-Fi pana la televizoare LCD si cu plasma, playere DVD si DVD portabile, Home Cinema, portabile audio, aer conditionat, frigidere, aragazuri. Este un nume cu renume si pe orice isi pune semnatura trimite imediat cu gandul la produse pentru o viata. In cazul sistemului audio Akai 5.1, este greu de imaginat ce s-ar mai putea inventa mai departe, mai mult, mai bun. Poate urmasii acestui sistem vor fi capabili sa si compuna muzica, cine stie… Un lucru este cert: cand se va inventa viitorul sistemelor audio, ele vor fi, dupa toate probabilitatile, marca Akai.

9.7 Total Score
Un sistem audio complet

Akai SS006A-305 este un sistem audio 5.1 extrem de bine echipat. Oferta include un set de boxe de mare finete, dar si un receiver de top. Un produs de exceptie de la Akai, dedicat tuturor celor care iubesc cu adevarat muzica.

Design
9.6
Tehnologie
9.7
Pret
9.7