IT & Mobile Days – Cele mai bune reduceri ale verii

eMAG revine cu o noua campanie de reduceri dedicate iubitorilor de tehnologie. IT & Mobile Days este deja un concept consacrat de cel mai mare magazin online din Romania si ne aduce un pachet valoros cu idei de gadget-uri si device-uri ce pot fi comandate la preturi foarte buna.

Vezi aici toate ofertele din campanie

Este drept, miezul verii nu este el chiar propice marilor achizitii, insa cu siguranta multi dintre noi isi pot gasi ceva interesant de achizitionat, mai ales ca vorbim de preturi foarte bune la multe dintre device-urile promovate in campanie.

IT & Mobile Days, dupa cum ii zice si numele, se refera in primul rand la pasionatii de tehnologie. Nu este insa o campanie dedicata doar acestora, asa ca reducei excelente se gasesc la produse electronice si electrocasnice pentru intreaga familie.

Vedetele campaniei IT & Mobile Days sunt, fara indoiala, smartphone-urile, tabletele si tot ce tine de domeniul IT, dar sunt si foarte multe accesorii pentru acestea ce pot fi achizitionate cu reduceri ce ajung si pana la 35%.

Ca si categorii, IT & Mobile Days ne propune inca din pagina campaniei o organizare eficienta cu cele mai cautate produse in prima pagina. Categoriile principale sunt Telefoane mobile si accesorii, Tablete si accesorii, Laptopuri, desktopuri, monitoare si imprimante, Werables, VR & Smart Home, Componente PC, Periferice si Software si Gaming PC.

Am vazut oferte excelente in tot ce inseamna Smart Home, o categorie ce devine tot mai interesanta pe masura ce si tehnologia evolueaza. Avem posibilitatea de a ne inconjura de device-uri destepte care sa ne si ajute tot mai mult, dar care sa ne si ofere un confort tot mai placut acasa.

Pentru iubitorii jocurilor, IT & Mobile Days vine cu oferte extrem de atractive la tot ce inseamna ”tool-uri” care ne ajuta sa ne jucam tot mai bine. Cerintele grafice ale ultimelor jocuri, dar si posibilitatile de a controla personajele din joc sunt pe zi ce trece tot mai sofisticate, asa ca un mouse mai bun este oricand de dorit. Nu mai zic de tot ce inseamna hardware, ba chiar si monitor.

Desi este vara, IT & Mobile Days se dovedeste a fi un prilej foarte bun de achizitii si pentru companii. Sunt multe consumabile cu reduceri, dar si computere, laptopuri, monitoare si alte cele ce sigur folosesc in orice companie.

Sfatul nostru este sa-ti faci timp cateva minute pentru a naviga printre ofertele IT & Mobile Days. Cu siguranta te vei alege cu ceva util, mai ales ca si preturile te vor ajuta sa faci o oarecare economie. Cum va spuneam si mai devreme, reducerile anuntate ajung pana la 35%, insa sunt si oferte ce merita mai multa atentie.