Indesit LR9 S1Q F X: combina frigorifica eleganta la pret bun

Indesit LR9 S1Q F XIn momentul de fata, electrocasnicele arata din ce in ce mai bine si devin adevarate piese de design. Partea cea mai buna este ca nu mai trebuie sa cheltuim o avere pentru modele care sa arate si sa functioneze excelent. Un exemplu perfect este Indesit LR9 S1Q F X.

Vezi aici pretul cu reducere

Combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F X No Frost, cu usi din inox

Indesit LR9 S1Q F X are un design care se face foarte usor remarcat, din mai multe motive. In primul rand, acesta este disponibil pe argintiu. Combina arata foarte elegant si este ideala pentru bucatariile in care se doreste un aspect minimalist. In al doilea rand, combina are partea frontala alcatuita din inox. Constructia este una de foarte buna calitate. Partea frontala este perfect plata, iar inchiderea este perfect ermetica. Usile sunt prevazute cu manere orizontale incorporate. Combina are dimensiunile de 201.1 x 59.5 x 65.5 cm.

Combina este foarte incapatoare si are interiorul optimizat pentru a oferi o flexibilitate maxima la depozitarea alimentelor. Aparatul frigorific are un volum total de 368 de litri. Acesta este impartit intre 257 de litri pentru frigider si 111 pentru congelator.

Frigiderul are 5 rafturi din sticla si 4 suporturi pe usa. Rafturile pot fi asezate dupa bunul plac pentru a face loc recipientelor de diferite dimensiuni. Frigiderul asigura un nivel de umiditate de pana la 70 %, pastrand alimentele proaspete in cele mai bune conditii, chiar si atunci cand sunt neimpachetate. Interiorul beneficiaza bineinteles si de iluminare.

Combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F X, 368 l, Clasa A+, H 200 cm, Inox. Cumpara akoom cu reducere de pret!

Congelatorul 3 compartimente si o putere de congelare de 5 kg/24 de ore. Congelatorul este de tip open space, ceea ce creste foarte mult capacitatea de depozitare. 2 dintre compartimente sunt flexibile si ofera astfel posibilitatea de a depozita pachete sau cutii mari. Compartimentele detasabile ofera cu pana la 38% mai mult spatiu. Ca reper, intra cu pana la 3 cutii de pizza in plus fata de un model obisnuit.

Cu Indesit LR9 S1Q F X chiar spui adio dezghetare

Combina Indesit LR9 S1Q F X este dotata cu sistem de racire No Frost, asa ca nu mai trebuie sa fie dezghetata niciodata. Tehnologia ofera in acelasi timp o racire mult mai eficienta. Pentru modelele vechi, dezghetarea era un proces foarte greu si neplacut. Acestea trebuiau golite, lasate sa se dezghete si spalate periodic, ceea ce crea un disconfort foarte mare. Din fericire, tehnologia actuala ne scuteste de orice efort.

Modelul se incadreaza in clasa energetica A+, asa ca este economic.

Combina Indesit LR9 S1Q F X are un compresor si foloseste un sistem de racire static.

Un aspect important pentru multi cumparatori este nivelul de zgomot. In cazul de fata acestia pot sta linistiti, intrucat nivelul maxim de zgomot atinge valoarea de 38 dB. Cu alte cuvinte, nici nu se simte ca aparatul functioneaza.

Combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F X este una foarte accesibila, ceea ce ii creste cu atat mai mult atractivitatea. Aceasta ofera o calitate foarte buna pentru un pret sub 1400 de lei. Combina are un volum mare, este compartimentata flexibil, nu are nevoie sa fie dezghetata si functioneaza economic. Un atu foarte important al sau este si aspectul foarte elegant si constructia de calitate. Modelul isi merita toti banii!

Mai jos ti-am pregatit o lista cu mai multe modele de combine frigorifice excelente ce pot fi comandate la preturi foarte bune.

Combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F X
Deal

Combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F X

Combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F X, 368 l, Clasa A+, H 200 cm, Inox. Cumpara akoom cu reducere de pret!

no comments 7 ani ago
Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF
Deal

Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF

Cumpara Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF, 367 l, Clasa A+, No Frost, H 201, Grafit metalic cu pret redus. Vezi reducerea akoom!

no comments 7 ani ago
Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DWW/EF
Deal

Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DWW/EF

Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DWW/EF, 290 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Alb. Cumpara akoom cu reducere

no comments 7 ani ago
Combina frigorifica Indesit CAA 55
Deal

Combina frigorifica Indesit CAA 55

Combina frigorifica Indesit CAA 55, 234 l, Clasa A+, 174 cm, Alb. Cumpara akoom cu reducere

no comments 7 ani ago
Combina frigorifica Arctic AK54270+
Deal

Combina frigorifica Arctic AK54270+

Combina frigorifica Arctic AK54270+, 262 l, Clasa A+, H 170.5 cm, Al. Cumpara akoom cu reducere.

no comments 7 ani ago
Combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW
Deal

Combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW

Combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW, 450 l, Clasa A+, H 195.5, Full No Frost, Inox. Cumpara akoom la cel mai bun pret.

no comments 7 ani ago
9.5 Total Score
Combina frigorifica la pret bun

Indesit LR9 S1Q F X este una dintre acele combine frigorifice care atrag prin design si conving prin capabilitatile tehnice. Adaugam si faptul ca si pretul este unul foarte bun, asa ca ai toate motivele din lume pentru a o comanda.

Tehnologie
9.4
Design
9.5
Pret
9.7