Revolutia Preturilor iti aduce reduceri de pana la 60%

De astazi si timp de trei zile eMAG ne ofera oportunitati remarcabile in Campania Revolutia Preturilor. Reducerile anuntate ajung pana la 60%, ceea ce face ca aceasta campanie sa rivalizeze pe alocuri cu ofertele de Black Friday.

Este o ocazie excelenta pentru achizitii diverse, campania Revolutia Preturilor fiind una generala cu reduceri bune in toate categoriile de produse comercializate de eMAG.

Vezi aici ofertele din campanie

Revolutia Preturilor – reduceri mari la produse de sezon

Ca si in cazul altor campanii cu reduceri mari de la eMAG, si de aceasta data vorbim de oportunitati foarte bune pentru cei care urmaresc achizitionarea de produse electronice, IT sau electrocasnice. Si asta nu este tot. Pentru ca tot ne aflam in momentul in care scolile si-au redeschis portile, sunt oferte foarte bune la tot ce tine de produse necesare acestei frumoase activitati. Si nu vorbim doar de rechizite si manual scolare, ci si de hainute necesare pentru scoala, mobilier si ustensile de birou, ba chiar si de jucarii si jocuri pentru cei care merg la gradinita.

Cei mari au si ei parte de surprize foarte frumoase si reduceri excelente la tot ce inseamna electrocasnice – am vazut foarte multe reduceri la electroicasnice mari (frigidere, aragazuri, hote etc.), dar si la acele minunatii mai mici care ne fac viata mai frumoasa si mai usoara in bucatarie – mixere, masini de tocat, toastere si multe altele.

Cum spuneam si mai devreme, laptopurile, computerele, tabletele si smartphone-urile raman vedetele campaniei Revolutia Preturilor. Sunt multe noutati extrem de cautate ce pot fi comandate in aceste zile la preturi foarte bune, dar sunt si multe alte solutii pe care cu siguranta le-ati urmarit, dar poate preturile nu va “lasau” sa le si cumparati. Astazi acest lucru este posibil, sunt produse destule ce pot fi cumparate chiar si la jumatate de pret.

Suprize foarte placute am avut si cand am accesat categoria de produse Home & Deco. Va spuneam si in alte randuri, este o categorie pe care eMAG o trateaza cu maxima seriozitate, dovada fiind si numarul mare de produse prezente in categorie, dar si diversitatea brandurilor, ceea ce face ca orice ti-ai cauta pentru casa sa poti gasi si la bugete mici, dar si produse din zona premium. Sunt mii de produse care au preturi special, mult reduse, in Campania Revolutia Preturilor, asa ca daca esti in toi cu pregatirile curateniei de toamna, ai ocazia sa-ti cumperi in aceste zile tot ce ai nevoie sau, mai frumos, tot ce ai visat in ultimul timp.

Campania Revolutia Preturilor se incheie pe 21 septembrie, insa cele mai bune oferte se vor epuiza in primele 2 zile. Asa ca profita de ocazie si actioneaza akoom. Dar asa te asiguri ca te vei bucura de cele mai bune oferte. Campania are un minisite dedicat cu cele mai bune oferte expuse la vedere, asa ca si printr-o simpla vizita a campaniei o sa ai in fata ochilor un ansamblu interesant cu ofertele vedeta din fiecare categorie ce se regaseste in aceasta editie a reducerilor Revolutia Preturilor.

Vezi aici cele mai mari reduceri