Fotoliu Kring Royal, cu recliner si 3 trepte de confort – Relaxarea ideala

Fotoliu Kring Royal

Fotoliu Kring Royal, cu recliner si 3 trepte de confort, piele naturala, Bej cu margini maro, 107 x 98 x 100 cm

De ce Fotoliu Kring Royal? Cati dintre noi nu ne aducem aminte de tatii nostri martiali, care ne indemnau sa citim si sa invatam de la inaltimea intimidanta a unui fotoliu care trona in mijlocul sufrageriei! Azi, chiar daca fotoliul s-a mai retras spre o latura a livingului (este adevarat ca nici noi nu mai suntem atat de dominatori cu copiii nostri care au drepturi), ceva din spatele mintii ne indeamna pe fiecare sa avem locul nostru de confort absolut. Si nimic nu se compara cu un fotoliu din piele cand vine vorba sa ne simtim stapanii casei, care merita pe deplin cel mai bun loc.

Vezi aici pretul cu reducere

Ca si cand ti-ar fi prieten

Fotoliu Kring Royal, cu recliner si 3 trepte de confort este o piesa de mobilier care poate face cinste ideii oricui de a trona in propria locuinta. In momentul in care amplasezi o asemenea piesa in casa, de fiecare data cand intri nu vrei sa faci altceva decat sa lasi totul din mana, sa te descalti si sa te cuibaresti in fata televizorului asezat pe fotoliul care te primeste ca si cand ti-ar fi prieten.

Daca, pe de alta parte, vrei sa-i faci observatie fiicei tale ca este cam prea mica sa-si faca un tatuaj, da fuga tot la un fotoliu Kring Royal inainte sa intre ea pe usa. Vei avea surpriza sa constati ca te sustine intr-un mod ciudat, ca esti mai coerent si mai ferm doar pentru ca te-a ajutat sa-ti tii spatele drept si capul sus. Sau vrei sa fii lasat in pace sa citesti o carte?

Fotoliu Kring RoyalTrage mai aproape de acest fotoliu Kring Royal veioza preferata, care da lumina mai serioasa, actioneaza mecanismul de balansare cu o actionare simpla, mecanica, ce il transforma intr-un loc de relaxare ideal si scufunda-te in mijlocul actiunii. Daca-ti place mobilierul Kring, vezi si acest set pentru living.

Fotoliu Kring Royal – confortabil si prietenos

Din piele naturala, bej cu margini maro, cu dimensiuni confortabile de 107x98x100 cm, fotoliul Kring Royal nu-ti va face probleme nici daca peste zi, cand nu esti acasa, desigur, este locul preferat al labradorului tau. Nu trebuie decat sa dai animalul la o parte (daca vrea, ca si el are drepturi), sa sufli si pe loc va disparea tot parul pe care il lasa in perioada de naparlire. Indiferent cand ai de gand sa dai cu aspiratorul, nu conteaza, fotoliul va fi mereu curat, moale, placut la atingere, confortabil si atat de prietenos incat se va pune praful pe desktop; numai cu laptopul in brate pe fotoliul tai preferat vei sta!

Vezi reducerile la mobilier Kring Royal

Fotoliul Kring Royal este genul acela de piesa de mobilier care se lasa mostenire. Aduna amintiri, strange caldura tuturor momentelor, te odihneste si te sustine. Este nucleul unora dintre cele mai memorabile clipe ale vietii tale de fiecare zi, in elementele acelea aparent marunte care in final conteaza cel mai mult.

Iar daca te indragostesti si vrei sa locuiesti impreuna cu persoana iubita, nu uita sa mai cumperi un fotoliu Kring Royal. Este usor sa te imaginezi impreuna cu cel sau cea draga asezati perfect confortabil si razand in hohote la o comedie in fata televizorului. Contraindicat ar fi sa ai doar un fotoliu irezistibil ca piesa Kring Royal la doua persoane…

9.7 Total Score
Fotoliu Kring Royal, locul tau de rasfat maxim

Mobilierul Kring este deosebit de atractiv, dar si de foarte buna calitate. Exemplul de astazi ne arata din plin finetea executiilor, produsul final fiind un fotoliu excelent. Pretul cu reducere este si el deosebit de atractiv.

Design
9.8
Pret
9.6