Samsung RT38FEAADSP, un frigider premium cu un design deosebit

Frigider-Samsung-RT38FEAADSPCand te afli in cautarea unui nou frigider, primul detaliu la care te uiti este probabil pretul. Daca ai insa un buget ceva mai ridicat, acesta nu este chiar atat de important si te poti orienta si catre produsele de calitate premium. De regula, acestea sunt aduse pe piata de firme cu traditie, care isi incanta constant cumparatorii, asa cum este si Samsung. Iar frigiderul lor Samsung RT38FEAADSP este cu siguranta modelul perfect pentru cei care isi doresc sa achizitioneze un produs care ofera toate avantajele pe care marca o promite.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

385 de litri pentru toata familia

Un frigider de categorie premium are anumite caracteristici pe care nu le intalnesti si la alte modele, cel putin nu la acelasi nivel, iar volumul este cu siguranta una dintre acestea. Frigiderul Samsung RT38FEAADSP are nu mai putin de 385 de litri, impartiti intre frigider, cu 298 litri si congelator, cu 87 litri. Asadar, in acesta se poate depozita suficienta mancare cat sa ajunga unei intregi familii pentru o perioada mai existinsa de timp.

Compartimentarea este una rezonabila, frigiderul avand trei rafturi din sticla, trei suporturi de usa si un compartiment pentru legume si fructe, in timp ce congelatorul are si el un raft din plastic. Ambele beneficiaza de tehnologie No Frost, care impiedica depunerile de gheata pe peretii interiori.

Nici designul exterior nu a fost lasat la voia intamplarii, acesta fiind unul deosebit, incepand chiar de la culoare, un argintiu care arata bine si ofera o senzatie de produs de lux. In partea superioara exista si un afisaj LCD cu reglaje, iar pe usa frigiderului se gaseste si un dozator de apa cu capacitatea de 4.5 kilograme. Este adevarat si ca Samsung RT38FEAADSP este un pic cam inalt, dar cei 178 cm erau necesari pentru un model atat de incapator.

Sorry. No posts in this category yet

Dotari moderne, de mare ajutor

Frigider-Samsung-RT38FEAADSP-openDeja am spus ca atat frigiderul cat si congelatorul beneficiaza de functia No Frost, dar acesta nu este singurul sistem care contribuie la pastrarea prospetimii alimentelor. In primul rand, Samsung RT38FEAADSP utilizeaza sistemul de aer MultiFlow, care permite o circulatie uniforma a aerului rece, acesta ajungand in fiecare colt al frigiderului pentru o eficienta maxima. Iar pentru cei care isi doresc o actiune rapida asupra alimentelor, exista si functia de super racire.

Vezi aici mai multe fotografii si detalii tehnice

Totusi, in ciuda unor dimensiuni mari si a unui volum respectabil, aparatul ramane unul eficient din punct de vedere electric. Asadar, acesta face parte din clasa A +, una dintre cele mai bune la frigidere si cu un consum anual de 298 kW, nu va incarca deloc facturile la curent.

Samsung reuseste sa demonstreze cu fiecare aparat electrocasnic ca este un producator de calitate, care isi respecta cumparatorii si le ofera tot ce este mai bun. Iar Samsung RT38FEAADSP este unul dintre cele mai bune frigidere ale lor, marimea, designul si functionalitatea fiind de partea sa. Este un produs care nu prea are parti negative, cel putin dintre cele la care cumparatorii de zi cu zi s-ar uita si, de aceea, poate fi recomandat cu incredere tuturor celor care isi doresc un model premium.

9.4 Total Score
Unul dintre cele mai bune frigidere Samsung

Samsung RT38FEAADSP este cu adevarat un frigider premium. Daca ai o casa mai mare si ai nevoie de un aparat complex, varf de gama, acest model poate fi cea mai buna alegere. Are si o reducere extrem de atragatoare.

Tehnologie
10
Design
9.2
Pret
9.1