Televizor LED Smart Orion OT3215/S, 81 cm – Imagine cu nume, prenume si renume

Ai avut vreodata un televizor sau un video Orion? Daca da, stii ce inseamna calitatea cea mai inalta de la un producator japonez care are in spate o traditie de zeci de ani. Daca nu, este timpul sa afli diferenta dintre un televizor obisnuit si un produs ca televizorul LED Smart Orion OT3215/S, 81 cm, un gladiator al imaginii perfecte inca de pe vremea cand generatia parintilor tai isi cauta prieteni cu un Orion (nu avea oricine asa ceva!) ca sa vada un film…

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Adaptabilitate perfecta

Din 1958 incoace, Orion este o marca, adica mai mult decat un nume. A devenit sinonim cu fiabilitatea exceptionala, cu calitatea remarcabila a redarii, cu rezistenta incredibila in timp (poate ti s-a intamplat sa auzi in familie ca ai daramat televizorul Orion cand aveai trei ani si acesta a continuat totusi sa functioneze, prinzand bulgarii fara probleme inca ani buni…), cu acel cumul de calitati pe care parca numai japonezii reusesc sa le combine la perfectie – aspect si finete incastrate in robustete si tehnicitate. De aceea, in fata unui televizor LED Smart Orion OT3215/S, 81 cm este usor sa ramai fara cuvinte.

In primul rand este impresionant. Larg, generos, cu o margine fina care contribuie la unghiuri perfecte de vizualizare, Orion este tot ce te-ai astepta de la un televizor remarcabil, si ceva in plus. Spre deosebire de alte branduri de prestigiu, in cazul televizorului LED Smart Orion, 81 cm acel „ceva” este mai mult. Este elegant si are uluitoarea capacitate de a se adapta oricarui loc. Daca incaperea este mare, televizorul o umple si iti aduce programele preferate direct in mijlocul livingului, invitandu-te sa iei parte la actiune. Daca odaia este mica, LED Smart Orion OT3215/S, 81 cm reuseste cumva sa nu para disproportionat; dimpotriva, se aseaza perfect la locul indicat, de parca ar fi fost acolo dintotdeauna, si te cheama sa vezi un film romantic din confortul patului, livrand o imagine calda care iti va incanta inima.

Efect uimitor

Si uite asa am ajuns la imagine. Aici chiar nu mai ai nevoie de povesti frumoase de la parintii tai referitoare la vechiul lor Orion, pentru ca ai in fata performantele acestui LED Smart de 81 cm, care este o declaratie de imagine prin el insusi. Indiferent ce urmarestii, se vede limpede cristal, cu detalii care te pot face sa uiti mancarea pe foc. Este „vina” rezolutiei de 1366×768, HD, care ofera una dintre cele mai bune experiente de vizualizare care se pot imagina in prezent.

Cumpara akoom cu reducere

Odata instalat in mijlocul locuintei tale (sau intr-un colt, nu conteaza!), efectul va fi acelasi: uimire in fata unei imagini atat de calde si vii, transmisa in culorile cele mai vibrante pe care le-ai vazut vreodata la un televizor, fie el si smart si HD. Este meritul acelui „secret” al televizoarelor japoneze de a fi altfel. Pe deasupra, televizorul LED Smart Orion OT3215/S, 81 cm este un aparat inteligent, perfect adaptat timpului, care iti ofera posibilitatea de a reda continut audio-video de pe un suport USB extern fara sa fie nevoie de echipamente intermediare. Deci nu doar te incanta, iti si sta la dispozitie pentru filme sau fotografii de pe un stick USD. Si trebuie sa recunosti ca una este sa le vezi pe ecranul computerului din birou si alta sa-ti umple camera de pe un ecran ca al televizorului LED Smart Orion OT3215/S, 81 cm!

9.5 Total Score
Un smart TV extrem de accesibil

Televizorul LED Smart Orion OT3215/S de 81 cm este alegerea perfecta pentru cei care nu au un buget generos dar vor sa aiba in casa un tv Smart. Imagine deosebita, atentie mare la finisaje, un televizor mai mult decat decent la un pret foarte mic.

Design
9.3
Tehnologie
9.5
Pret
9.7