Televizor LED Philips 55PFH5209, 140 cm – “Inovam pentru voi”

Peste 100.000 de specialisti din 60 de tari lucreaza pentru ca Philips sa fie ceea ce este azi: unul dintre liderii mondiali ai electronicelor. Brandul inseamna pretentii: inalta tehnologie, maximum de confort in utilizare, fiabilitate. Produsele Philips sunt achizitii pe viata, pentru ca aceasta este directia pe care candva, pe la 1891, o mica firma de familie pornea sa cucereasca lumea.

Vezi aici pretul cu reducere

LED Philips 55PFH5209un ecran exceptional

In 1949, Philips intra pe piata televizoarelor. In rastimpul scurs de atunci, milioane de televizoare Philips au intrat in casele consumatorilor din toata lumea si, generatie dupa generatie, inovatia a facut ca produsele Philips sa fie liderii segmentului lor. De aceea asteptarile foarte mari sunt indeplinite de televizorul LED Philips 55PFH5209 de 140 cm, o experienta „home cinema” pe un ecran exceptional, cu tehnologia Ambilight unica, al carei efect este marirea imaginii prin proiectarea unei zone luminoase pe peretele din spatele televizorului. Efectul este de senzatie, atat de mult cu atat de simplu, asa cum si-a invatat Philips clientii de-a lungul timpului.

Emotie live

LED-Philips-55PFH5209-linkNu degeaba cei de la Philips au adoptat deviza “Sense and simplicity”. Un ecran ca al televizorului LED Philips 55PFH5209 140 cm ofera o calitate impecabila a imaginii. Sistemul Crystal Clear introdus de Philips ofera 69 miliarde de culori si un contrast de 500.000:1. Aceasta se traduce prin imagine reala, prin emotia programului in mijlocul sufrageriei, live. Este doar unul dintre elementele componente ale filosofiei Philips “Innovation and You”, care inseamna ca inovarea nu se face de dragul statisticilor, ci are valoare doar daca porneste de la nevoile oamenilor. In aceste conditii, o experienta de vizualizare uluitoare, cu detalii impecabile, ca aceea oferita de rezolutia FULL HD a televizorului LED Philips 55PFH5209 140 cm este o promisiune indeplinita.

LED Philips 55PFH5209performerul inteligent

Pe de alta parte, in conditiile in care Philips a investit 1,61 miliarde dolari in carcetare doar in 2011, nu este de mirare o performanta ca aceea generata de sistemul Perfect Motion Rate (PMR), care imbunatateste reproducerea miscarilor redate de televizorului LED Philips 55PFH5209 140 cm, producand imagini de o claritate absoluta, inegalabila. Si din nou acesta este doar unul dintre exemplele de inovare – Philips detine 54.000 de patente de inventie, 39.000 de mărci, 70.000 de drepturi de design si 4.400 de nume de domenii inregistrate. Era de asteptat, in aceste conditii, ca televizorul LED Philips 55PFH5209 140 cm sa fie si un campion inteligent, deci conecteaza un stick USB, un aparat foto sau orice alt dispozitiv multimedia direct pe ecran si bucura-te de experienta Philips.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Forta argumentelor

Tot ce inseamna inalta performanta Philips incepea cu un prim bec, lansat pe piata cu mai bine de un secol in urma. Au fost razboaie, au fost crize, au fost mereu competitori puternici. Si totusi, Philips a ramas pana azi una dintre primele alegeri. Iata un detaliu al televizorului LED Philips 55PFH5209 140 cm care poate avea forta unui argument: cu ajutorul Philips Easylink, este nevoie de numai o telecomanda pentru a controla DVD/Blu-ray playerul sau sistemul Home Cinema. Asadar, o alta promisiune indeplinita: “Cand aducem impreuna oamenii si inovatia, cream urmatoarea generatie de tehnologie. La Philips, inovam pentru voi, înţelegând nevoile individuale ale oamenilor, ce ii face fericiti“.

9.8 Total Score
Un televizor exceptional - perfect in orice sufragerie

Televizorul LED Philips 55PFH5209 de 140 cm chiar iti ofera o veritabila experienta „home cinema”. Televizorul vine cu cele mai moderne dotari, cu siguranta va fi pe placul tuturor. Daca adaugam si reducerea de pret, avem reteta perfecta.

Tehnologie
9.9
Design
9.7
Pret
9.8