Televizor LED Blaupunkt 23W207 – Lumea in culori calde

Cu peste 90 de ani in urma, in Germania lua fiinta unul dintre brandurile care aveau sa faca istorie in electronice pe tot parcursul secolului XX: Blaupunkt. Si, desi globalizarea si-a pus amprenta asupra acestei marci care este produsa de alt manufacturer si in alte locuri din lume, cine a avut vreodata o piesa Blaupunkt stie ce inseamna asta: calitate germana. Punct.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

LED Blaupunkt 23W207 – Calitate de exceptie a redarii

Televizor-LED-Blaupunkt-leftAi nevoie de un televizor pentru biroul in care vrei sa stai conectat la stiri si evenimente toata ziua? Televizorul LED Blaupunkt 23W207 cu diagonala de 58 cm, care dispune de tehnologia LED, va fi un partener discret, eficient si capabil, care te va tine in miezul evenimentelor si informat in legatura cu toate evolutiile care te intereseaza. Functioneaza impecabil, are o durata de viata foarte lunga si un consum redus de energie. Tot ce vrei sa stii din lumea larga iti este la indemana cu aspectuosul si performantul televizor LED Blaupunkt.

Iti doresti un televizor cu o calitate de exceptie a redarii dar care sa nu-ti invadeze dormitorul transformandu-l intr-o sala de cinema de mall? Ia-ti un televizor LED Blaupunkt 23W207 si experimenteaza ca niciodata relaxarea in compania emisiunii preferate, alaturi de un aparat care ofera o experienta de vizualizare ce nu te va dezamagi. Performant, elegant, adaptabil oricarui design interior, rezistent si fiabil, televizorul LED Blaupunkt va fi mereu acolo, sa te acompanieze, sa te distreze.

Convenabil si capabil

Televizor-LED-Blaupunkt-backEsti in cautarea unui televizor bun, care sa nu agreseze, pentru camera copilului? Nici ca se poate vizionare in conditii mai bune si mai sigure decat cu televizorul LED Blaupunkt 23W207, care ofera redare excelenta, claritate remarcabila, spectru de culori calde dar vibrante, nu este nici deranjant de mare, dar nici atat de mic incat sa nu fie convenabil. Si, cum sunt binecunoscute pozitiile in care se pot uita la televizor copiii, pe care de multe ori ii gasim rasuciti in fel si chip in timp ce privesc la emisiunile preferate, este bine de stiut ca televizorul LED Blaupunkt ofera un unghi de vizibilitate a imaginilor de 178 de grade, atat pe orizontala, cat si pe verticala.

Cumpara-l akoom cu reducere

Vrei un dispozitiv modern, care sa poata sta eventual in dining si sa se conecteze printr-un player multimedia integrat? Televizorul LED Blaupunkt 23W207 permite redarea continutului audio-video de pe un suport USB extern fara a mai avea nevoie de vreun echipament intermediar. Asadar, daca familia se odihneste sau se distreaza iar tu ai treaba un sfert de ora, da o fuga la televizorul tau LED Blaupunkt, care este oricand gata sa-ti stea la dispozitie cu ce ai nevoie.

Intr-un cuvant, la un pret foarte bun, LED Blaupunkt 23W207 cu diagonala de 58 cm este un televizor excelent, potrivit pentru atat de multe nevoi.

9.4 Total Score
Daca e de la nemti e bun...

LED Blaupunkt 23W207 este o mica bijuterie. Destrinat spatiilor mai mici, televizorul are o diagonala de 58 de cm, ceea ce-l califica pentru zone precum bucatarii sau dormitoare mici. Il gasim excelent si ca pe un televizor pentru camera copilului. Culoarea alba a ramei se integreaza de minune in orice combinatie.

Tehnologie
9.2
Design
9.4
Pret
9.6

Centrul de preferințe pentru confidențialitate