Ziua cumparaturilor online – reduceri de pana la 50% + carduri CADOU

Ziua cumparaturilor onlineDaca-ti era dor de Black Friday, astazi ai o frumoasa aducere aminte de la eMAG. Campania Ziua cumparaturilor online se desfasoara doar astazi, 17 martie, si ne aduce reduceri de pana la 50% la mii de produse, dar si carduri cadou cu 10% din valoarea cumparaturilor facute. Reducerile sunt generale, gasiti oferte de senzatie in orice categorie de produse oferite de eMAG.

Vezi aici ofertele de azi

Cardurile cadou sunt excelente, achizitiile mai mari sunt frumos premiate, in sensul in care chiar o sa simtiti cadoul. Iti cumperi ceva de 1.000 de lei? Super! Mai ai un bounus de 100 lei cu care sa-ti alegi ce cadou vrei tu. Cumperi de mai mult de 1.000 de lei? Atunci chiar o sa simti greutatea cardului cadou.

Ziua cumparaturilor online vine cu oferte foarte bune la telefoanele mobile de top, dar si la laptopuri, tablete si tot ce inseamna gadgeturi. Nici cei care cauta produse pentru casa nu sunt lasati deoparte, asa ca si ei isi pot cumpara mobilier, decoratiuni si alte cele la preturi foarte bune.

Bineinteles, reduceri foarte mari gasim si la tot ce inseamna eletrocasnice, dar si la televizoare. E momentul ideal pentru achizitionarea lucrurilor pe care ni le dorim, dar al caror pret ne facea sa ne mai gandim putin. Astazi e posibil ca lucrurile dorite sa coste mult mai putin si daca mai luam in calcul si acel 10% care ni se intoarce prin cardul cadou, deja avem in fata cea mai buna oportunitate de cumparare din acest an.

Ziua cumparaturilor online se incheie astazi, 17 martie, la miezul noptii. Pana atunci avem timp sa ne gandim, insa trebuie luat in calcul si faptul ca cele mai bune oferte se vor epuiza destul de repede. Asa se intampla de fiecare data. In mod normal, produsele cu reduceri vedeta sunt in stoc mic, asa ca cine se misca mai repede se si bucura de achzitie.

Spor la cumparaturi, e momentul ideal pentru dezgroparea listelor de cumparaturi 🙂