Wink Elite, o tableta ieftina, dar care ofera multe

Tableta-Wink-Elite-sideDaca va aflati in cautarea unei tablete ieftine, cel mai bine este sa apelati la una romaneasca pentru ca firmele autohtone garanteaza, de obicei, o calitate mai ridicata decat a firmelor straine de mana a doua. Si unul dintre ultimii intrati pe piata este Wink, un brand care incearca sa se impuna prin telefoanele si tabletele sale la pret redus.

Wink Elite 7.85 este insa un model ceva mai avansat, fapt care se observa si din configuratie, dar si din materialele folosite, chiar daca pretul sau este pastrat la un nivel destul de scazut.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Suficienta calitate pentru filme, jocuri si muzica

O tableta ieftina este folosita, de regula, mai mult pentru navigarea pe internet. Cu toate acestea, Wink Elite 7.85 are o configuratie decenta care permite si privitul filmelor si chiar si jocuri la o calitate acceptabila, desi bateria se duce destul de repede in aceste conditii (cam in trei ore).

Tableta-Wink-Elite-slim

Wink Elite 7.85 are un procesor Allwinner A33 ARM Cortex A7 cu o frecventa de 1.3 GHz. Cu alte cuvinte, tableta foloseste tehnologie autohtona chiar si cand vine vorba de procesor. Allview s-a dovedit insa a fi o firma decenta, asa ca nu vor aparea probleme daca asteptarile de la acest model sunt cele corecte. Ecranul, care are o diagonala de 1.85 inch si o rezolutie de 1024 x 768 pixeli functioneaza cu ajutorul tehnologiei Β Multi-Touch 5 puncte. Asadar, calitatea sa este una decenta si, cu siguranta, poate sa redea imaginile si animatiile la un nivel bun, fara a fi insa un display cu adevarat stralucitor.

Tableta-Wink-Elite-backPentru cei care vor sa stocheze mai multe informatii pe tableta, dar si pentru amatorii aplicatiilor multiple, modelul ofera o capacitate de stocare de 16 GB, care poate fi imbunatatita printr-un card Micro SD HC pana la 32 GB.

O tableta usoara si destul de utila

Cei care vor sa plece la drum cu aceasta tableta pot fi avantajati, aceasta cantarind doar 365 g. Modelul are si doua camere, dar calitatea acestora nu este buna deloc, cea din fata avand 0.3 MP si cea din spate 2 MP. Cu alte cuvinte, pozele nu vor avea o calitate grozava, dar pentru asta exista mereu posibilitatea de a folosi o camera reala. Nici sunetul nu este chiar cel mai grozav, dar, odata ce este conectata o pereche de casti, lucrurile se remediaza. In ceea ce priveste conectivitatea, Wink Elite are o intrare mini USB, dar si Wi-Fi.

Cei care comanda tableta vor primi gratuit si o husa la alegere, dar si un abonament gratuit la programul Seenow cu care vor putea vedea filme, timp de doua luni. Sistemul de operare inclus este Android 4.4, acesta permitand rularea majoritatii aplicatiilor.

Comanda akoom tableta Wink Elite

In final, se poate spune ca Wink Elite este o tableta decenta pentru pretul cerut. Carcasa este rezistenta, din aluminiu, ecranul functioneaza bine si bateria rezista la un nivel acceptabil. Este adevarat ca pozele au o calitate extrem de slaba si ca multe aplicatii pot ingreuna functionarea, dar de la o tableta ieftina nici nu se poate cere mai mult.

9.2 Total Score
O tableta ieftina, dar fasneatza

Wink Elite 7.85 este una dintre tabletele ieftine pe care chiar avem curaj sa le recomandam. Designul este foarte reusit, iar "sub capota" are destule lucruri interesante. Pretul este foarte mic, merita sa-i dati ceva sanse πŸ™‚

Tehnologie
8.7
Design
9.3
Pret
9.7