Whirlpool Supreme Care FSCR10431: masina de spalat Zen cu motor direct drive

Cei de la Whirlpool isi actualizeaza mereu portofoliul, adaptandu-si produsele la cele mai noi si mai avansate tehnologii. Seria de masini de spalat Supreme Care beneficiaza de motoare speciale controlate prin inductie, oferind astfel beneficii pe arii extinse si lasand cu adevarat in urma problemele intalnite la modelele vechi. Whirlpool Supreme Care FSCR10431 este un reper al seriei Supreme Care, meritand toata atentia celor care isi doresc sa faca pasul spre tehnologia de varf.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Capacitate mare de incarcare, eficienta foarte buna si consum minim

Whirlpool Supreme Care FSCR10431Whirlpool Supreme Care FSCR10431 este o masina de spalat care schimba foarte mult lucrurile asa cum le stiam. La baza upgrade-ului de eficienta se afla motorul cu inductie direct drive. Introdus in tehnologia Zen, acesta nu are perii, reduce frictiunea in functionare si atrage o serie extrem de extinsa de beneficii. Beneficiul principal este ca masina de spalat functioneaza mult mai silentios, nivelul maxim de zgomot fiind de 68 dB. Tehnologia Zen include si un senzor care optimizeaza nivelul de rotatii si echilibreaza incarcatura de haine in timpul functionarii. Nivelul de vibratii este de asemenea redus, modelul avand o stabilitate foarte buna.

Motorul cu inductie inlocuieste transmisia traditionala cu curea si roteste tamburul direct (de aici si numele direct drive). Prin urmare, apa este eliminata la o viteza redusa de stoarcere, iar acest lucru atrage mai putine vibratii, precum si prelungirea duratei de viata.

Masina are o viteza maxima de stoarcere de 1400 rpm si se mai remarca printr-un sistem avansat pentru detectarea de spuma si dozarea cantitatii de detergent care ajuta la economisirea inteligenta prin evitarea risipei.

Whirlpool Supreme Care FSCR10431 economiseste inteligent apa si energie

Economisirea majora se face insa la nivelul apei si energiei. Incadrandu-se in clasa de eficienta A+++, masina de spalat este extrem de prietenoasa cu buzunarul. Consumul standard pentru o spalare este de 0.48 kwh. Consumul de apa este optimizat la randul sau folosind senzori pentru detectarea incarcaturii. Consumul anual este de 9200 de litri.

Eficienta energetica si de spalare este sustinuta de programele variate si numeroase ce pot fi personalizate in cel mai mic detaliu.

Cumpara akoom cu reducere si transport gratuit

Whirlpool Supreme Care FSCR10431 are un design cu totul aparte, care completeaza perfect dotarile sale performante. Gasim astfel o interfata complet digitala, prevazuta cu ecran LCD si control touch. Ecranul ocupa locul principal in design, lucru asigurat prin dimensiunile destul de mari si pozitionarea centrala. Interfata are un fond negru si se imbina foarte atractiv cu hubloul unde regasim din nou aceeasi nota eleganta. Hubloul este foarte generos si are o deschidere larga care permite incarcarea usoara cu haine.

Whirlpool Supreme Care FSCR10431 are un pret de categorie premium, pe masura performantei ridicate de care beneficiaza. Masina de spalat aduce un progres semnificativ in materie de tehnologie si atrage un confort mai ridicat pentru utilizator, precum si un nivel mare de economisire. Cei de la Whirlpool au ales foarte inspirat dotarea cu motorul direct drive cu inductie, acesta reprezentand cea mai noua aparitie tech pentru aceasta categorie de electrocasnice. Masina este cu adevarat una a viitorului si face modelele mai vechi sa para foarte sterse.

Whirlpool Supreme Care FSCR10431 are un pret de categorie premium, pe masura performantei ridicate de care beneficiaza. Masina de spalat aduce un progres semnificativ in materie de tehnologie si ...

9.6 Total Score
Whirlpool Supreme Care FSCR10431, masina de spalat suprema

Acel Supreme din denumire nu a fost pus degeaba. Chiar e una dintre masinile de spalat cu adevarat deosebite. Inglobeaza tehnologie de ultima ora, dar si echilibru in dozarea consumurilor, fiind astfel capabila sa faca economii semnificative la apa si energie. Este una dintre masinile de spalat de top de la Whirlpool si chiar daca pretul pare putin cam mare, el este unul extrem de corect.

Tehnologie
9.9
Design
9.7
Pret
9.1