Whirlpool AWSX63213 – o masina de spalat cu pretentii

Cu totii stim cat de plictisitoare dar si necesara este operatiunea de spalat rufe. Indiferent de dimensiunea familiei, hainele murdare se aduna vazand cu ochii. Iar cand din cadrul familiei mai face parte si un bebelus, stresul devine urias. Drept urmare, achizitia unei masini de spalat este obligatorie, iar Whirlpool AWSX63213 va va scoate cu siguranta din orice dificultate.

whirlpool-AWSX63213Desi nu face parte din gama de varf a produselor sub brandul Whirlpool, modelul prezentat de noi este unul dotat cu toate functiile de care se bucura modelele de top. Mai putin pretul care este unul foarte accesibil avand in vedere dotarile de care beneficiaza aceasta masina de spalat.

Vezi reducere oferita de eMAG

De culoare alba – posibil unul din motivele pentru care pretul e putin mai mic, aceasta are un design delicat, dar impunator, facand parte din gama masinilor slim. Dimensiunile reduse fac din acest aparat electrocasnic unul accesibil pentru orice gospodarie, fie ea mica sau aglomerata. Spatiul ocupat de acest aparat este de 84.5 X 59.5 X 45 cm, putant fi instalata, practic, oriunde. Incarcarea se face frontal, deci spatiul de deasupra ei este utilizabil, fara probleme.

Ecran LCD pentru afisarea programelor

Afisarea programelor in derulare se face prin intermediul unul ecran LCD, selectarea functiilor facandu-se prin intermediul unui buton rotativ central si al unor butoane mici si delicate. Operatiile disponibile sunt marcate prin intermediul unor pictograme intuitive sub fiecare buton sau in jurul selectorului de programe.

Capacitatea de incarcare a masinii este de 6 kg, cuva in care are loc spalarea fiind din polipropilena, iar tamburul din inox.

Desi ar mai fi suficiente de spus despre aspectul exterior al acestui model, specificatiile tehnice sunt cele care impresioneaza cu adevarat.

Toate programele de care ai nevoie pentru cele mai curate rufe

Producatorul a pus la dispozitia clientilor o multime de programe pentru absolut orice tip de material sau orice grad de murdarire a unor haine. Putem incepe cu programul de 15 minute, destinat in special hainelor purtate, al carui scop este improspatarea lor si mai putin curatarea, programul de prespalare, programale destinate diferitelor tipuri de material cum ar fi lana, bumbac, materiale sintetice sau delicate.

Cu ajutorul functiei patentate de Whirlpool Al Saselea Simt, hainele isi vor pastra culorile, la finalul procesului de spalare acestea fiind la fel de intense ca la inceput. Totul e sa alegeti intre haine de culori inchise si cele de culori deschise. In cazul in care timpul va este limitat si nu reusiti sa sortati rufele in functie de culori, masina va pune la dispozitie si un program mixt prin care aparatul va lua deciziile optime pentru pastrarea si inviorarea culorilor.

O alta functie marca Whirlpool este Clean+ care, prin folosirea unui aditiv special care imbunatateste calitatile agentului de curatare folosit, garanteaza indepartarea oricarei pete de pe haine.

Viteza maxima de centrifugare este de 1200 rpm, existand evident si etape intermediare intre care puteti opta. La viteza maxima, zgomotul produs de aceasta masina de spalat este de 75 dB care, pentru unele persoane, ar putea parea putin cam mare. In timpul programelor de spalare, zgomotul nu depaseste 59 dB, ceea ce face ca acest model sa fie unul silentios.

Vezi reducere oferita de eMAG

Cu toate ca puterea de centrifugare maxima, precum si volumul maxim de rufe spalat, ar putea presupune un consum mare de energie electrica, acest echipament electrocasnic a fost incadrat in clasa energetica A+++.

Desi considerata de unele persoane ca fiind putin cam zgomotoasa la centrifugare, pretul accesibil, calitatile tehnice extraordinare, volumul mare de spalare, dimensiunile si functiile speciale cu care este dotata, fac din Whirlpool AWSX63213 o masina de spalat care poate satisface orice pretentii.

8.9 Total Score
Whirlpool AWSX63213, o masina de spalat foarte buna

Daca nu sunteti pretentiosi si nu vreti neaparat o anume marca de electrocasnice in casa, in ceea ce priveste alegerea unei masini de spalat, Whirlpool ar trebui sa fie in cap de lista. Modelul prezentat astazi este unul foarte bun, ofera operativitate si siguranta la un pret mic.

Tehnologie
8.5
Design
9
Pret
9.2