Whirlpool AWS 71000: masina de spalat slim, dar cu toate plusurile celor mai mari

Whirlpool AWS 71000Cauti o masina de spalat slim? Citeste opinia noastra despre modelul Whirlpool AWS 71000. Whirlpool este cel mai mare producator de masini de spalat din lume si asta spune multe despre calitatea produselor pe care le poti gasi la ei. In cel mai rau caz, cumperi o masina de spalat normala si putin spectaculoasa, in cel mai bun te alegi cu un model premium. Si, spre deosebire de alti producatori, preturile practicate de americani raman la un nivel decent, mereu potrivit pentru calitatea produselor pe care le vand. Whirlpool AWS 71000 este una dintre masinile cu un pret mediu, asta daca nu o gasesti la reducere. Dar, pentru ceea ce ofera, ea isi merita banii.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Inainte de a trece la specificatiile tehnice, este foarte important de spus ca modelul este unul slim. Acesta este mai mic decat unul obisnuit si se potriveste mai bine in spatiile mai putin intinse. Asadar, cel mai bine ar fi sa il cumperi daca locuiesti intr-o garsoniera sau intr-un apartament foarte mic. Totusi, vine cu o capacitate de 7 kg, dar, vizual vorbind, diferenta este una vizibila. In rest, masina arata ca oricare alta, are un panou de control digital si este alba.

Whirlpool AWS 71000 – Programe diverse si tehnologia al Saselea Simt

Whirlpool folosesc pentru multe produse niste tehnologii speciale, pe care ei le-au denumit, destul de generic, cel de-al Saselea Simt. In cazul masinilor de spalat, acesta inseamna fie o atentie sporita la spalare, fie protejarea culorilor. Cum la modelul Whirlpool AWS 71000 vorbim despre sistemul “colors”, este clar ca in acest caz hainele colorate sunt pe primul loc. Astfel, cele negre vor ramane la fel de intense, iar hainele colorate spalate impreuna nu isi vor pierde din culoare.

In rest, programele pentru spalat sunt destul de multe si de diverse, asa cum Whirlpool ne-a obisnuit cu mai toate produsele lor. Pe rotita de comanda poti gasi 15 programe, pentru bumbac, sintetice, jeans, haine sensibile, colorate, dar si pentru prespalare, spalare intensa, eco si alte combinatii mai mult sau mai putin interesante. Din pacate, numarul mare de programe nu este dublat si de o viteza de centrifugare pe masura. Nu se poate spune ca una de 1000 rpm este chiar una slaba, dar se putea ceva mai mult (totusi, prefer o viteza mai mica, dar bine implementata, uneia mari, dar la care masina incepe sa circule prin casa).

Vezi toate specificatiile tehnice si pret

Una peste alta, pentru a termina pe un ton foarte bun, clasa de eficienta energetica este cu adevarat grozava. Whirlpool AWS 71000 face parte din categoria A+++ si astfel consuma foarte putin, desi volumul nu este cel mai redus din lume.

In concluzie, daca ai nevoie de o masina de spalat slim, Whirlpool AWS 71000 ar putea sa fie o alegere ideala. Pretul este rezonabil, chiar mai mult decat atat daca o gasesti cu reducere, iar avantajele sale sunt evidente. Este adevarat si ca numarul partilor mai putin bune este unul extrem de redus. Ar fi o investitie excelenta si aparatele americanilor au aratat de atatia ani ca sunt rezistente si ca isi fac treaba timp indelungat. Cu alte cuvinte, recomand masina daca nu ai prea mult spatiu in casa.

Masina de spalat rufe Slim Whirlpool AWS 71000, 6th Sense Colours, 7 Kg, 1000 RPM, Clasa A+++. Cumpara akoom si beneficiezi de o mare reducere.

9.6 Total Score
Whirlpool AWS 71000, masina de spalat slim

Cauti o noua masina de spalat si vrei sa treci la generatia slim? Whirlpool AWS 71000 este exact ce cauti. O masina de spalat cu ”de toate”, dar la un pret foarte mic. Daca alegi sa o cumperi akoom beneficiezi si de o mare reducere.

Tehnologie
9.5
Design
9.6
Pret
9.8