Whirlpool AWO/C 7113: masina de spalat decenta, cu o clasa energetica foarte buna

Whirlpool AWO/C 7113Atunci cand vrei sa schimbi masina de spalat, cel mai bine ar fi sa te orientezi catre liderii de piata, intrucat acestia propun cele mai sigure oferte, dar si pe cele mai avansate. Din pacate, multe modele au si preturi pe masura si nu tot timpul ai si bugetul necesar pentru asa ceva. Dar aici intra in actiune Whirlpool care, desi este cel mare producator din lume in acest domeniu, are si o multime de produse ieftine. Whirlpool AWO/C 7113 este unul dintre ele, o masina de spalat de care te poti bucura chiar si atunci cand nu ai prea multi bani la dispozitie.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Totusi, data fiind situatia, nu ar trebui sa va asteptati la un model cu adevarat iesit din comun. Acesta are mai toate caracteristicile care erau la moda in urma cu cativa ani. Dar cum masinile de spalat au progresat destul de putin, nu se poate spune ca modelul a ramas prea mult in urma. Spala bine, stoarce aceptabil si nu consuma mult, asadar ofera destul de multe avantaje.

Whirlpool AWO/C 7113 nu arata deosebit, dar se comporta bine

Un lucru este cert, producatorii nu s-au gandit prea mult la cum sa faca modelul Whirlpool AWO/C 7113 mai atractiv din punct de vedere vizual. Pur si simplu, acesta arata destul de invechit. Nu este o mare problema, pentru ca masina de spalat rufe o cumperi pentru functii, dar cred ca se putea sa avem parte de o treaba ceva mai buna. Din fericire, macar capacitatea de spalare este ceva mai mare, adica 7 kg. Cum ea trece peste medie, masina poate deservi fara probleme chiar si o familie din patru sau cinci membri, daca spala cel putin o data pe saptamana.

Si unele programe arata ca producatorii nu si-au dorit un model foarte modern. Cel scurt are o jumatate de ora, ceva ce intalneam la masinile de acum cativa ani (in prezent, programul scurt are si mai putine minute). Totusi, cand vine vorba despre spalarea efectiva, toate programele sunt la locul lor. Vorbim aici despre cele pentru bumbac, sintetice, haine colorate, mix, clatire intensiva, centrifugare intensiva sau delicata si altele. Ca viteza de centrifugare, modelul Whirlpool AWO/C 7113 e mediu, ajungand pana la 1000 rpm.

Vezi toate detaliile tehnice si pret

Si, ca nu puteam spune ca masina este paradoxala, aceasta vine cu o clasa energetica  A++. Cu alte cuvinte, desi arata banal, masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 7113 nu consuma mult, ceea ce ar trebui sa conteze mai mult atunci cand decizi ce masina de spalat vrei sa iti cumperi.

In principal, Whirlpool AWO/C 7113 este o masina de spalat pentru cei care au un buget mai redus. Dar, trecand peste acest aspect, foarte interesant este faptul ca producatorul s-a gandit sa ii ofere si niste caracteristici mai bune, asa cum este clasa energetica. Si, astfel, raportul dintre pret si calitate devine unul chiar mai bun. Nu este ea o masina perfecta si Whirlpool vin cu modele mult mai bune decat atat, dar, daca vrei un model cara spala corect, are programe variate si care nici nu te costa exagerat, cred ca masina de spalat rufe de fata este una dintre cele mai bune alegeri.

Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 7113, 7kg, 1000 RPM, 6th Sense, Clasa A++, Alb. Cumperi akoom si beneficiezi de o buna reducere.

9.3 Total Score
O masina de spalat buna la casa omului

Whirlpool AWO/C 7113 este cumintenia intruchipata. Arata ca o masina de spalat, nu ca o nava spatiala si este o masina de spalat! Eficienta, aranjata sa nu consume prea multa energie, destul de silentioasa si cu un pret bun. Ce sa-ti doresti mai mult?

Tehnologie
9.3
Design
9.2
Pret
9.5