Whirlpool AWO/C 6314, masina de spalat completa, la un pret incredibil

Whirlpool AWO/C6314Whirlpool este o firma cu o istorie veche si cu foarte multe produse de top. Poate si de aceea unii cumparatori considera ca masinile de spalat de la ei sunt scumpe. Dar adevarul este ca americanii au atat de multe produse pe piata, incat unele dintre ele sunt chiar extrem de avantajoase. Asadar, ca pret, o masina de spalat Whirlpool poate rivaliza oricand orice producator de la noi, in timp ce, la nivel de calitate, aceasta va fi superioara. O demonstreaza foarte bine Whirlpool AWO/C 6314.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Atunci cand vrei sa cumperi o astfel de masina de spalat nu ar trebui sa te astepti nici la una extrem de pretentioasa, nici la una ultra-moderna. Avantajul este ca masinile ieftine au ajuns atat de avansate incat iti ofera cam tot ceea ce iti trebuie, in timp ce modelele scumpe vin cu multe functii inutile doar pentru a-ti lua banii. Aceasta face parte din prima categorie.

Whirlpool AWO/C 6314 – programe variate, o constructie buna si alte avantaje

Surprinzator este faptul ca masina de spalat este foarte bine construita (asta pentru pretul ei, mai ales). Nu se misca, materialele sunt foarte bune si nici nivelul de zgomot nu este unul mare. In plus, viteza de centrifugare este de 1200 rpm si nu cred ca mai puteti gasi o masina cu asemenea caracteristica la pretul acesteia. Asadar, prezinta destul de multe avantaje, chiar daca volumul sau este de doar 6 kg si designul este unul foarte putin spectaculos. Masina este alba, cu un mic afisaj destul de simplu si un sistem de control intuitiv, pe intelesul tuturor (lucru foarte bun, de altfel).

Cat despre programe, masina are 18, dar o parte sunt variatiuni pe aceeasi tema si probabil nu le vei folosi pe toate. Are setari pentru bumbac, lana, sintetice, colorate si materiale sensibile, dar si prespalare, spalare manuala, incarcaturi mixte si alte cateva. Foarte interesant este ca programul scurt chiar este asa, masina spaland doar 15 minute. De asemenea, daca esti dispus sa lasi hainele mai mult in apa, poti folosi si functia eco. Masina are si optiunea de programare intarziata si poate sa fie oprita in timpul functionarii, pentru a fi adaugate alte haine (nu are, asadar, functie de protectie impotriva copiilor).

Vezi aici toate specificatiile + pret

Daca toate acestea sunt niste caracteristici decente, aparatul straluceste si surprinde cand vine vorba despre consumul de energie. Aflandu-se in clasa A+++, consuma doar 69 KW pe ora, lucru cu atat mai surprinzator daca ne gandim cat costa masina (de regula, clasa energetica de acest tip se gaseste la modelele mai scumpe).

As spune totusi ca masina de spalat Whirlpool AWO/C 6314 este un model mai vechi, altfel nu imi explic dotarile atat de avansate pe un aparat atat de ieftin. Dar asta nu ar trebui sa conteze. Masina spala bine, hainele ies cat se poate de uscate, programele sunt foarte variate si, ca un bonus, consumul de energie este aproape imbatabil. Whirlpool este oricum o garantie a calitatii, dar, cand vezi astfel de caracteristici, ar trebui sa treci masina printre primele pe lista de achizitii. Poate ca nu arata atat de bine pe cat functioneaza, dar conteaza asta atat de mult?

Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C6314, 6th Sense Colours, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb. Vezi akoom pretul cu reducere.

9.4 Total Score
Whirlpool AWO/C 6314, o masina de spalat completa

Modelul Whirlpool AWO/C 6314 se remarca in prmul rand prin pret. Asta pentru ca este o masina de spalat rufe ieftina cu dotari de masina premium. O achizitie excelenta pentru cei care urmaresc calitatea...

Tehnologie
9.2
Design
9.3
Pret
9.7