Whirlpool AKM 260 IX: plita pe gaz usor de incorporat

Whirlpool AKM 260 IXSistemele incorporabile de gatit ofera, printre altele, avantajul important de a economisi spatiu. Acestea sunt potrivite astfel chiar si pentru bucatariile mai mici, oferind in acelasi timp si avantajul unui design modern.  Whirlpool AKM 260 IX este o plita pe gaz care arata foarte bine si este usor de incorporat, fiind totodata accesibila.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Design elegant si constructie subtire

Whirlpool AKM 260 IX este o plita accesibila, dar care reuseste sa se remarce prin faptul ca arata foarte bine. Aceasta are un design elegant construit pe baza de inox. Designul are o constructie stabila si rezistenta si este totodata foarte subtire. Dimensiunile plitei sunt de 4.1 x 58 x 50 cm, iar greutatea acesteia este de doar 7.5 kg. Modelul se incadreaza foarte usor in blatul de bucatarie si se va asorta atat intr-un mobilier modern, cat si intr-unul in stil clasic.

Whirlpool AKM 260 IX este un model care functioneaza pe gaz si beneficiaza si de aprindere electrica.

Plita este prevazuta cu 4 arzatoare si ofera astfel o suprafata suficienta de lucru. Arzatoarele sunt insotite de gratare rezistente din otel. Arzatoarele au putere diferita, astfel incat sa raspunda unui spectru larg de nevoi de incalzire. Astfel, exista 2 arzatoare normale, unul mare si unul mic.  Arzatorul mare sustine o putere de 3 kw, cele normale au o putere de 1.65 kw, iar cel mic are o putere de 1 kw. Arzatoarele permit atingerea rapida a punctului de fierbere a apei, economisind, prin urmare, timp. Flacara este totodata constanta, asa ca gatitul se va realiza uniform, exact cum presupun retetele.

Pentru o utilizare lipsita de griji, plita este prevazuta cu o siguranta pentru evitarea scurgerilor de gaz. Sistemul pentru deconectarea automata asigura astfel o protectie optima in fata accidentelor.

Vezi toate detaliile tehnice si pret

Plita are butoanele de control pentru flacara asezate lateral, oferind astfel o libertate mai mare de miscare in partea frontala. Acest lucru se dovedeste foarte util atunci cand se gateste folosind vase mari si este nevoie ca acestea sa fie manevrate si mutate cu usurinta. Butoanele sunt flexibile si se misca usor, fiind insa marcate destul de discret. Acestea puteau fi gravate ceva mai pronuntat. Cu alte cuvinte, asta inseamna ca e nevoie de putin exercitiu pentru reperarea mai rapida a arzatoarelor carora le corespund.

Un avantaj important al plitei este insa acela ca este simplu de folosit, avand un sistem apropiat de cel clasic de aragaz. Acomodarea se va face mult mai usor.

Modelul este prevazut si cu duze GPL, fiind astfel foarte usor de montat si nemaifiind necesara cumpararea separata a acestora.

Whirlpool AKM 260 IX este o plita accesibila care ofera o serie atractiva de avantaje. Aceasta arata foarte bine si se monteaza usor, este simplu de folosit si genereaza o putere eficienta pentru flacara. In acelasi timp, aceasta este insotita de duzele GPL si este prevazuta cu un sistem de siguranta. Prin urmare, modelul reprezinta o alegere buna pentru orice utilizator care cauta un sistem incorporabil pe gaz. Raportul calitate-pret este unul superior, dupa cum ne-am obisnuit, de altfel, in cazul produselor Whirlpool.

Plita incorporabila Whirlpool AKM 260 IX, gaz, 4 arzatoare, aprindere electrica, inox. Vezi pretul cu reducere!

9.5 Total Score
Plita incorporabila Whirlpool AKM 260 IX

Amatorii de produse electrocasnice incorporabile se pot baza pe Whirlpool AKM 260 IX, o plita eficienta care poate fi usor integrata in ansamblul oricarei bucatarii. Pretul este foarte bun!

Tehnologie
9.3
Design
9.4
Pret
9.7