Whirlpool AKM 226 IX: plita incorporabila din inox la pret bun

Whirlpool AKM 226 IXElectrocasnicele Whirlpool sunt mereu apreciate pentru calitatea superioara livrata intr-un design placut si mai ales pentru un pret bun. Plita Whirlpool AKM 226 IX nu face exceptie. Aceasta este un aparat electrocasnic care va imbunatati viteza de lucru si eficienta in procesul de gatire.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Constructie de calitate si aspect modern

Desi nu cel mai important pentru cei mai multi dintre utilizatori, un avantaj mare al plitelor incorporabile este aspectul modern pe care il aduc bucatariei. In cazul de fata, plita beneficiaza de o constructie din inox care sustine un aspect minimalist. Whirlpool AKM 226 IX are dimensiunile de 4.1 x 58 x 51 cm si este prevazuta cu 4 arzatoare, inlocuind foarte eficient un sistem clasic de gatit. Aceasta va salva un spatiu considerabil si va face bucataria sa arate mai putin incarcata si mai aerisita. Plita este incorporabila si se va incadra cu usurinta in orice blat atat ca dimensiuni, cat si ca stil. Modelul are o greutate de doar 8 kg.

Designul plitei incorporabile Whirlpool AKM 226 IX este unul foarte elegant si va schimba aspectul oricarei bucatarii. Un punct mai putin atractiv este ca suprafata se va pata ceva mai usor, asa ca va fi necesara stergerea cu o carpa la un interval mai des. Inoxul este in general un material mai pretentios, iar cu atat mai mult persoanele interesate de o curatenie deplina ar putea fi dezamagite de procesul de ingrijire. Acest lucru este insa subiectiv.

Plita incorporabila este prevazuta cu doua gratare care asigura o stabilitate buna a vaselor si are butoanele pentru control asezate lateral. Acest sistem face manevrarea vaselor mult mai usoara. Vasele pot fi asezate pe gratar si mutate foarte simplu. Butoanele rotative sunt foarte usor de controlat si asigura reglarea optima a flacarii. Controlul este foarte simplu si intuitiv.

Plita Whirlpool AKM 226 IX functioneaza pe gaz si beneficiaza si de aprindere electrica. Aprinderea electrica poate dura  ceva mai mult, dar prezenta acesteia reprezinta totusi o dotare binevenita. Trebuie mentionat faptul ca modelul nu este dotat si cu aprindere automata.

Vezi aici toate detaliile tehnice si pret

Arzatoarele plitei incorporabile Whirlpool AKM 226 IX ofera o incalzire rapida si sustin o flacara constanta, astfel incat sa asigure o gatire perfecta. Indiferent daca este vorba de fierbere, coacere sau prajire, mancarea se va prepara intr-un timp scurt.

Plita este dotata cu 2 arzatoare normale, unul mare si unul mic. Arzatorul mare are o putere de 3 kw, cel mic are o putere de 1 kw, iar cele normale au o putere de 1.65 kw.

Modelul Whirlpool AKM 226 IX beneficiaza de o siguranta si ofera astfel protectie impotriva scurgerilor de gaz.

Whirlpool AKM 226 IX este o plita accesibila pe gaz care va transforma gatitul intr-o activitate mai placuta. Aceasta are un design modern si este adaptata pentru economisirea de spatiu si eficientizarea timpului pentru gatit, fiind o alegere potrivita pentru orice bucatarie contemporana. Pentru a pastra un pret mic, producatorul a trebuit sa faca mici compromisuri, dar acestea nu deranjeaza pana acolo incat sa fie mai numeroase si mai importante decat avantajele. Per ansamblu plita de fata este o alegere buna pentru cei care cauta o solutie accesibila pentru sistemul de gatit.

Plita incorporabila Whirlpool AKM 226 IX, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Inox. Vezi akoom pretul cu reducere!

9.6 Total Score
Whirlpool AKM 226 IX: plita incorporabila de top

Plitele incorporabile sunt de ceva vreme in topul achizitiilor. Noile bucatarii sunt concepute in jurul ideii de electrocasnice incorporabile. Un produs de top din gama plitelor incorporabile este si modelul Whirlpool AKM 226 IX, cell pe care-l recomandam astazi ca si achizitie foarte buna.

Tehnologie
9.5
Design
9.7
Pret
9.7