Whirlpool 6th Sense, ART 872 – combina frigorifica incorporabila de tinuta

Cei care se autointituleaza „producatorul de electrocasnice numarul unu mondial”, reprezentantii Whirlpool, vin in fata consumatorilor cu o piesa ultramoderna, estetica precum un tablou si functionala ca o uzina: combina frigorifica incorporabila Whirlpool 6th Sense, ART 872.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Inovare continua

Whirlpool 6th Sense, ART 872Whirlpool vinde de circa 20 miliarde de dolari anual. Aceasta reusita ascunde efort, inovare, investitii, atragerea talentelor – peste 100.000 de angajati, zeci de centre de cercetare si activitate extinsa in toata lumea. La suprafata lucrurilor, brandul care aduce pe piata Consul, Maytag, Indesit, Jenn-Air, KitchenAid, Brastemp, Amana sau Bauknecht in peste 170 de tari vine cu performanta unei combine frigorifice al carei principal atu este celebrul al 6-lea simt. Astfel, Whirlpool a dezvoltat un sistem antibacterian de filtrare a aerului prezent la combina frigorifica incorporabila Whirlpool 6th Sense, ART 872. Este cea mai avansata tehnologie disponibila, care asigura protectia deplina a alimentelor, a felurilor preparate si contribuie la indepartarea bacteriilor si mirosurilor. Inovatia este disponibila pe scara larga la produsele Whirlpool si le pozitioneaza direct in topul preferintelor consumatorilor.

Whirlpool 6th Sense, ART 872 – estetica remarcabila

„Am facut intotdeauna ceea ce trebuie si mai mult decat atat, am ajutat oamenii sa poata sa se concentreze pe ceea ce conteaza cel mai mult: familiile lor si vietile lor”, spun cei de la Whirlpool. Unul dintre cele mai relevante exemple este combina frigorifica incorporabila Whirlpool 6th Sense, ART 872. Are o estetica remarcabila, in spatele panoului frontal ascunzandu-se un campion al refrigerarii in cele mai bune conditii. Reflectand pe deplin politica Whirlpool de „a sustine in continuare, generatii de aici inainte, transformarea celor mai banale experiente in unele extraordinare”, combina frigorifica incorporabila Whirlpool 6th Sense, ART 872 are stil, vigoare si performanta, asigurand pastrarea alimentelor in conditii de inalta igiena, cu deplin confort datorita faptului ca este confortabil de spatioasa si in conditii de utilizare dintre cele mai bune existente in acest moment, gratie faptului ca se curata usor si este economica.

Cumpara de aici

Whirlpool, lider mondial

Filtrul combinei frigorifice incorporabile Whirlpool 6th Sense ART 872 consta intr-un strat polimeric tratat cu sistemul antibacterian Microban, cel mai avansat in prezent. Testat cu succes, si-a demonstrat calitatile si a propulsat combina frigorifica incorporabila Whirlpool 6th Sense, ART 872 intre primele alegeri pentru milioane de utilizatori. „Avem datoria asumata de a crea produse si solutii care sa imbunatateasca viata oamenilor. Existam pentru a crea fundalul tehnic pe care sa va puteti crea cele mai frumoase amintiri si pentru a va asigura maximum de confort al electrocasnicelor”, spun cei de la Whirlpool. De aceea, tehnologia de control al prospetimii al 6-lea simt al combinei frigorifice incorporabile Whirlpool 6th Sense ART 872 garanteaza refrigerarea la umiditate perfecta in intregul interior si face posibila pastrarea alimentelor proaspete de pana la patru ori mai mult timp. „Suntem aici pentru a va furniza intreaga tehnologie acum si pentru a va proiecta prezentul cu privirea spre viitor”. Combina frigorifica incorporabila Whirlpool 6th Sense, ART 872 atesta ambitia brandului si confirma un deziderat care a facut din Whirlpool un lider mondial al electrocasnicelor.

Vezi promotiile la incorporabile Whirlpool

9.6 Total Score
O combina frigorifica ideala pentru fanii incorporabilelor

Whirlpool 6th Sense ART 872 are stil, vigoare si performanta. Pentru cei care folosesc incorporabile in bucatarie, ART 872 este exact ce trebuie. Ne-a uimit pana si pretul extrem de bun la care poate fi cumparata akoom.

Design
9.5
Tehnologie
9.7
Pret
9.6