Vortex VAC-A09A1D: aparat de aer conditionat de buget, pentru case mai mici

Vortex VAC-A09A1DPe piata firmelor de aparate de aer conditionat, Vortex este un producator de buget, un brand care produce aparate ieftine, care isi fac treaba fara insa a propune si niste sisteme iesite din comun, care sa le creasca pretul extrem de mult. Asadar, daca ai mai putini bani la dispozitie, nu strica sa  arunci o privire la oferta lor, pentru ca ai toate sansele sa gasesti ceva bun pentru tine si pentru portofelul tau, iar calitatea nu e rea.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Vortex VAC-A09A1D este un model care arata perfect de ce este in stare firma si ca ea iti poate aduce cateva avantaje pe care alti producatori nu le ofera. Dar trebuie sa fii si atent pentru a nu cumpara in necunostinta de cauza. Asta pentru ca modelul are o capacitate de racire de 9000 BTU, adica nu una foarte mare. Asadar, este ideal pentru case si apartamente mici, nu pentru vile si alte locuinte care au de la trei camere in sus.

Vortex VAC-A09A1D – un aparat cu kit de instalare inclus este mereu o veste buna

Asa cum spuneam, Vortex VAC-A09A1D acopera o arie relativ restransa, indiferent daca este vorba despre racire sau incalzire. Insa pe aceasta suprafata isi face bine treaba si, destul de important, consuma putin curent electric (clasa A pentru ambele operatiuni), un factor important in stabilirea calitatii oricarui aparat de aer conditionat.

Nici ca design Vortex VAC-A09A1D nu straluceste, dar nici nu se poate spune ca strica lucrurile intr-o incapere. Este un aparat 100 % clasic, fara afisaje deosebite si fara butoane culorate, lumini futuriste si alte detalii cu care producatorii mari incearca sa atraga privirile si investitiile. Modelul arata normal,  este destul de mic si are doar niste butoane LED care indica temperatura din camera. Nimic iesit din comun, dar nici rau pana acum.

Vezi toate detaliile tehnice si pret

In plus, desi nu exceleaza, Vortex VAC-A09A1D are si cateva elemente suplimentare despre care pot spune ca atrag interesul. Poate cel mai important dintre ele este dezumidificatorul. Nu se compara cu un aparat separat si consuma destul de mult atunci cand functioneaza in acest acest mod, dar, daca ai probleme nu foarte grave cu umezeala din camera, te poate ajuta cat de cat. In plus, temperatura scade mai greu atunci cand aerul este uscat. Apoi, aparatul are functie de auto-restart si poate sa fie setat sa porneasca si sa se opreasca la anumite ore, atunci cand iti doresti.

Si daca tot vorbeam de lucruri bune, acesta este un model care vine cu kit de instalare inclus. Firmele mai mici tind sa ofere si asa ceva pentru a atrage clientii si nu vad de ce sa nu profiti, intrucat nu mai dai bani separat si pe el. In plus, daca gasesti si un serviciu de instalare la pret bun, poti face economii importante.

Asadar, Vortex VAC-A09A1D poate fi o tinta daca vrei sa racesti un apartament cu doua camere sau o garsoniera. Iti ofera tot ceea ce trebuie si nu taxeaza pentru functii pe care poate ca nu le vei folosi nicicand, raportul calitate pret fiind de departe unul extrem de atractiv.

Aparat de aer conditionat Vortex VAC-A09A1D, 9000 BTU, Clasa A, Auto-restart, Dezumidificare, Kit instalare inclus. Cumpara akoom cu reducere!

9.2 Total Score
Aparat de aer conditionat ieftin si bun

Vortex VAC-A09A1D este un aparat de aer conditionat excelent pentru suprafetele mici si medii. Costul de achizitie este foarte bun, in plus aparatul vine si cu kitul de instalare.

Tehnologie
8.9
Design
9.3
Pret
9.4