VOOMBOX ONGO, boxa portabila wireless la pret bun

Vine vremea vacantei de iarna si nu te poti desprinde de muzica preferata, nu-i asa? Ba mai mergi si la munte cu prietenii, unde aveti planificate drumetii si ore bune in aer liber, nu-i asa? Nu vei uita de unul dintre cei mai buni prieteni ai pasionatului de muzica buna care esti, nu-i asa?

VOOMBOX ONGOBoxa portabila VOOMBOX ONGO este aici pentru tine, in orice conditii, la orice drum, pe orice vreme. Compacta, robusta, adaptabila, este gata sa-ti satsfaca toate cerintele si sa fie aliatul tau numarul unu in momentele in care ai nevoie de relaxare in compania muzicii.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Rezistenta la ploaie, praf si socuri, boxa portabila wireless VOOMBOX ONGO include un suport de fixare pentru biciclete, astfel incat sa te poti bucura de proprietatile ei de fiecare data cand doresti asta. Nu-ti vei face niciodata griji in privinta ei, pentru ca este robusta si proiectata special sa faca performanta in conditii speciale. In calitate de difuzor portabil, se adapteaza impecabil gratie capacitatii de a se conecta cu orice dispozitiv mobil ce are bluetooth. Asa ca poti s-o cuplezi la smartphone, la tableta, la laptop si nu vor mai exista limite pentru muzica preferata.

VOOMBOX ONGO – sunet clar, doar 406 grame

In plus, sunetul pe care il reda este limpede si clar, puternic si dinamic. Boxa portabila wireless VOOMBOX ONGO este prevazuta cu microfon incorporat pentru apelurile hands free, baterie reincarcabila Li-ion, care ofera opt ore de muzica fara intrerupere (timp suficient sa ajungi la munte fara sa te plictisesti o clipa!), are o putere de 7W si poate fi considerata elemental de nelipsit din tabloul unei vacante reusite in aer liber.

Vezi aici reducerile la boxe portabile

VOOMBOX-ONGO-middle VOOMBOX-ONGO-middle1