UTOK 351D, telefon mobil Dual SIM – Un atlet multimedia

UTOK, un nou brand romanesc de smartphone-uri si tablete, este un competitor nou pe piaţa romaneasca, dar asta nu inseamna ca nu a cucerit imediat cu produse accesibile, care satisfac toate cerintele si gusturile in materie de performanta, design si materiale folosite.

Cumpara de aici cu reducere

Preferinta consumatorilor

Telefon-mobil-UTOK-351D-Dual-SIM-rightProdusele UTOK au reusit sa se faca remarcate prin calitate, accesibilitate si, nu in ultimul rand, prin intermediul unor avantaje suplimentare oferite clientilor, cum ar fi garantia de cinci ani. In ultimele luni, compania a lansat modele care au atras atentia, prin nume, constructie, dotari si pret.

Este si cazul celui mai accesibil smartphone UTOK, telefonul mobil UTOK 351D, Dual SIM, ale carui insusiri l-au transformat imediat intr-un preferat al consumatorilor. In primul rand avem de-a face cu o camera de 5 megapixeli cu care se pot realiza fotografii clare, limpezi, in culori realiste si cu detalii care fac din aceasta experienta una memorabilia. Daca doresti mai mult decat o fotografie, intervine posibilitatea de a inregistra video cu un smartphone care nu te va lasa niciodata.

UTOK 351D, Dual SIM – transfer rapid, navigare usoara

Cu un design nou, care imbina eleganta cu robustetea, cu margini rotunjite care il fac de maxima portabilitate si cu dimensiuni care il fac sa incapa cu usurinta in buzunar, telefonul mobil UTOK 351D, Dual SIM are incorporata o tehnologie care face din acest smartphone un partener de incredere.

Telefon-mobil-UTOK-351D-Dual-SIM-leftProcesorul eficient este perfect pentru sarcini de fiecare zi, cum ar fi verificarea email-urilor, editarea documentelor sau relaxarea cu ultimele jocuri din Play Store. Ecranul confortabil, de 3,5 inch, asigura o vizualizare la inalte standarde si este ideal pentru toate aceste activitati. Memoria este suficienta pentru toate miscarile multimedia si, in plus, este extensibila.

Telefonul mobil UTOK 351D, Dual SIM are si un sistem GPS care te va scoate din orice incurcatura geografica si este si o foarte buna conexiune cu lumea virtuala, intrucat transfera rapid si navigheaza usor.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

UTOK 351D, Dual SIM – eleganta si robustete

Telefonul mobil UTOK 351D, Dual SIM este un produs cu care brandul se poate mandri, dovedind ca inalta calitate nu este neaparat prohibitiva sau, invers, ca un pret accesibil nu face neaparat rabat la performanta. Stau marturie procesorul puternic, Dual-Core, spatiul generos de stocare, procesorul grafic de calitate, rezolutia excelenta a ecranului, sunetul clar si amplu care vine din casti, buna viteza de descarcare, sistemul Android Jelly Bean 4.2.2 si prezenta celor doua camere, care inseamna nu doar poze bune, ci si selfie-uri de mare acuratete, toate incorporate in telefonul mobil UTOK 351D, Dual SIM.

Acest dispozitiv devine astfel nu doar o simpla alegere din perspectiva pretului confortabil, ci un adevarat partener de lucru, prieten de jocuri si o excelenta conexiune cu exteriorul, toate acestea in timp ce faptul ca este un Dual Sim iti garanteaza toata intimitatea de care ai nevoie.

9.4 Total Score
Un smartphone autohton, la un pret fara concurenta

UTOK 351D, Dual SIM chiar este un telefon mobil in care poti avea incredere. Urmareste review-ul nostru si o sa intelegi pe deplin aceasta afirmatie. In plus, poate fi cumparat la un pret extrem de mic.

Tehnologie
9.3
Design
9.2
Pret
9.6

Centrul de preferințe pentru confidențialitate