Top 10 cele mai vandute storcatoare de fructe

Cum vara si-a intrat pe deplin in drepturi, un fresh de portocale, sau orice alta combinatie de sucuri naturale ne poate aduce si energie dar si buna dispozitie. In piata si la supermarket se gasesc atat fructe de sezon, dar si din cele exotice. Aveti de unde alege, preturile nu sunt foarte mari. Daca aveti deja retete favorite de fresh-uri le puteti exersa fara nicio grija, dar chiar merita sa incercati si alte combinatii. Sfatul meu este sa va achizitionati o carte cu retete de fresh-uri si sa nu incercati combinatii prea dubioase, nu veti ajunge la rezultatele cele mai bune. Astfel de retete se gasesc si pe net, dar intotdeauna voi da credit mai mare unei carti care are in spate un autor consacrat.

Intorcandu-ne la titlul acestui articol, pentru astazi mi-am propus sa va prezint cele mai bune storcatoare de fructe, aparate care fac cu adevarat minuni. Pentru a fi sigur ca recomandarile vor fi de mare calitate am ales sa va prezint un top 10 al celor mai vandute storcatoare de fructe si nu neaparat cele mai ieftine. Oricum, chiar si cele din top 10 nu va vor „stoarce” de bani, multe dintre ele sunt in promotii.

Asa ca, daca va doriti un storcator de fructe performant, un aparat capabil sa faca un suc de fructe exemplar, care sa stoarca foarte bine, dar care sa fie si silentios, lista cu top 10 storcatoare de fructe de mai jos va poate fi de mare ajutor. In lista o sa vedeti si storcatoare de fructe super premium, dar si modele mai ieftine, extrem de apreciate de public. Ca doar n-or fi degeaba in topul vanzarilor…

  1. Storcator de fructe Tefal ZN655H, 1200 W, 2 Viteze (vezi pretul)
  2. Storcator de fructe si legume Bosch MES25G0, 700 W, 2 Viteze (vezi pretul)
  3. Storcator de fructe Heinner TurboMax XF-8080-RD, 850 W, 2 Viteze (vezi pretul)
  4. Storcator de fructe Philips Viva Compact HR1836/00, 500 W, 1 Viteza (vezi pretul)
  5. Storcator de fructe si legume Tefal Easy Fruit ZE585H38, 700 W, 2 Viteze (vezi pretul)
  6. Storcator de fructe si legume Gorenje JC 800 Y, 800 W, 2 Viteze (vezi pretul)
  7. Storcator de citrice Star-Light CJ-85W, 85 W, 1 Viteza (vezi pretul)
  8. Storcator de fructe Heinner Fresh SF-400, 400 W, 2 Viteze (vezi pretul)
  9. Storcator de fructe si legume Star-Light DPJ-800W, 800 W, 5 Viteze (vezi pretul)
  10. Storcator de fructe si legume Star-Light PJ-800W, 2 Viteze (vezi pretul)