Televizor Smart LED LG 49UF8507, 123 cm – Divertisment la scara mare

Este binecunoscut faptul ca televizoarele smart sunt gata pentru Internet si ofera acces la un univers de divertisment fara limite, într-un fel usor si cat se poate de amuzant. Filmele, emisiunile TV, jocurile si aplicatiile duc entertainmenul de acasa furnizat de aceste televizoare dincolo de frontiere, iar cand toate acestea sunt “incastrate” in eleganta si liniile ultramoderne ale televizoareor marca LG, vorbim de viitorul televiziunii.

Un campion al elegantei

Televizoarele LG conectate la Internet asigura divertismentul pentru întreaga familie. Smart LED LG 49UF8507, 123 cm este in primul rand un campion al elegantei. Mare, puternic, frumos si impresionant, acest televizor adauga stil si prestanta oricarui design interior. Pe cat este de impunator, pe atat este de prietenos si usor de folosit televizorul Smart LED LG 49UF8507, 123 cm. De pilda, LG web OS TV este conceput pentru a fi cat mai placut. Tot ce iti mai ramane de facut este sa te relaxezi in timp ce webOS creeaza cea mai accesibila experienta TV.

Vezi aici reducere oferita de eMAG

Odata adus acasa, televizorul este gata sa raspunda la procesul de instalare cu ajutorul ghidului BeanBird. Acest adevarat asistent personal iti va arata si cum functioneaza meniul Quick Setting, astfel incat sa te poti bucura imediat de toate surprizele pe care producatorul le-a introdus pentru tine in televizorul Smart LED LG 49UF8507, 123 cm.

Vezi aici toata gama de televizoare LG din 2015

Experienta captivanta

Televizor-Smart-3D-LED-LG-49UF8507-leftCu un smart tv de la LG poti sa te bucuri de video in flux de la YouTube, poti trimite mesaje Twitter, poti sa-ti actualizezi starea si sa-ti editezi profilul. Cu ajutorul programului Launcher, poti comuta intre orice aplicatie, transmisiune, serviciu VoD sau periferice conectate fara a fi nevoit sa navighezi catre un home screen inainte. Gasesti instant orice sursa de divertisment direct de aici. Aplicatiile create de LG pentru televizorul smart LED LG 49UF8507, 123 cm sunt aceleasi cu ale unui smartphone. Poti afla cum va fi vremea, sa verifici scorurile meciurilor preferate sau sa joci jocuri video direct pe televizor.

Si cand vorbim despre un ecran atat de generos, ce poate fi mai amuzant si mai captivant de atat? Iar cu LG Content Store, cautarea de continut nou si interesant devine o placere. Aici poti gasi tot ceea ce iti doresti din categoria divertisment, mai exact programe TV, VOD, continut 3D, aplicatii si altele. In plus, cu Input Assist, un pop-up va aparea pe ecran de fiecare data cand conectezi cate un nou dispozitiv. Dispozitivele externe pot fi accesate si prin intermediul meniului Input Picker.

Vezi aici mai multe imagini si detalii tehnice

Gata pentru relaxare

Interfata personalizata a televizoarelor smart de la LG inseamna ca gasesti pe loc divertismentul preferat si ca o poti „aranja” cu emisiune tv, video in flux sau aplicatia preferata. Toate televizoarele gata pentru internet de la LG, asadar inclusiv impresionantul televizor smart LED LG 49UF8507, 123 cm se conecteaza simplu la reteaua tv fara fir. Prin Smart Share, accesezi instant continutul preferat si navighezi usor.

Nu in ultimul rand, ca o bagheta magica, telecomanda Magic Remote Ready face controlul asupra uzinei tale de divertisment la fel de facil ca in cazul unui mouse. O miscare “de bagheta” si un click pe un buton si emisiunea ta preferata, redata in conditiile exceptionale calitativ ale televizorului Smart LED LG 49UF8507, 123 cm, sunt gata sa te relaxeze.

9.7 Total Score
Un smart 3D de mare efect

Smart LED LG 49UF8507, cu diagonala de 123 de cm este un model 2015 care ne arata buna directie pe care s-a inscris compania LG. Un televizor pentru intreaga familie.

Tehnologie
9.8
Design
9.9
Pret
9.5