Televizor Smart LED LG 49UF7787, 123 cm, Ultra HD – competitie cu propria performanta

LG Electronics este faimoasa pentru faptul ca oferă produse electronice intuitive, accesibile, cu impact redus asupra mediului inconjurator. Electronicele marca LG cuceresc piata in fiecare zi prin functionabilitate adaptata la modul modern de viata, furnizand in acelasi timp inalta tehnologie.

O intreaga lume

Televizor-Smart-LED-LG-49UF7787-Ultra-HD-designFondata in 1958, LG Electronics devenea in doar doua decenii un brand care atingea 100 de milioane de dolari din exporturi. Acest record se datora cresterii rapide bazata pe calitate si accesibilitate. Aproape toata lumea are in casa, ca vedeta incontestabila, un televizor LG, pentru ca brandul se remarca in primul rand prin tehnologie, apoi prin rafinament si un design care nu mai are nevoie de prezentare.

Televizorul Smart LED LG 49UF7787, 123 cm, Ultra HD este o intreaga lume – rezolutia ULTRA HD este de patru ori mai mare decat rezolutia Full HD, oferind claritate perfecta. 4K Upscaler imbunatateste detaliile din transmisiuni, filme si evenimente sportive, oferind astfel o imagine excelenta, unica. In plus, ca si cum brandul s-ar afla intr-o eterna competitie cu propriile performante, ecranul 4K este si mai mare, dar si mai subtire.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Brand de top mondial

Televizor-Smart-LED-LG-49UF7787-Ultra-HD-leftIn 2005, LG era un brand de top 100 mondial, iar in 2006 inregistra o crestere de 14%. Pe o piata extrem de competitiva, acestea sunt performante notabile, care se datoreaza politicii de calitate dublata de accesibilitate. Extinderea globala a companiei include si productia de televizoare smart, care se remarca prin performante ce depasesc tot ce s-a facut in materie pana acum in categoria accesibil. Astfel, televizorul Smart LED LG 49UF7787 este conceput pentru a fi cat mai placut si usor de utilizat, generand cea mai accesibila experienta TV. Imaginea de exceptie este dublata de un sistem ULTRA Surround care ofera o experienta de sunet invaluitoare, asemanatoare cu a salilor de concert.

Rapid in reactie, televizorul Smart LED LG permite comutarea intre aplicatii, transmisiune sau periferice fara a fi nevoie de navigare catre un home screen. Orice sursa de divertisment este la indemana direct din Launcher.

Utilizatorului nu-i ramane altceva decat sa se relaxeze in compania emisiunilor preferate cu ajutorul Magic Remote, care face din utilizarea televizorului Smart LED LG 49UF7787 cel mai usor si mai placut lucru cu putinta.

Televizor-Smart-LED-LG-49UF7787-Ultra-HD-magic-remote

Claritate in miscare

LG Electronics s-a dedicat de-a lungul timpului furnizarii de produse care inglobeaza priceperea angajatilor, talentul si dedicarea lor catre inovare si adaptabilitatea la cerintele clientilor. Produsele LG inseamna plus-valoare, personalizare, empatie crescuta cu clientii. Stau marturie sloganurile sub care a evoluat compania, de la „Tehnologia viitorului” la actualul „Viata este buna”. Intre cele doua momente stau aceleasi coordonate ale competentei. Si ce alt argument mai bun decat televizorul Smart LED LG, cu forta si frumusetea lui care intra cu usurinta in viata si caminul oricui, adaptandu-se rapid si inteligent nevoilor de vizionare ale consumatorului de entertainment al mileniului trei?

Cumpara akoom cu reducere

In compania televizorului Smart LED LG 49UF7787, 123 cm, Ultra HD se petrece mai putin timp cautand si mai mult timp vizionand, prin HEVC, care permite rularea fisierelor video 4K la 60 de cadre pe secunda, ceea ce inseamna claritate in miscare.

Nu in ultimul rand, remarcabil este designul televizorului Smart LED LG 49UF7787, unul dintre punctele de forta fiind linia Dual Metal, conceputa pentru a oferi eleganta si durabilitate.

Vezi aici si review-ul nostru la LG 42LB5610 cu diagonala 106 cm.

9.6 Total Score
Un televizor cu adevarat deosebit...

Televizorul Smart LED LG 49UF7787, 123 cm, Ultra HD ne este oferit ca un pachet "cu de toate". Cu un design deosebit, un sunet desavarsit si o diagonala (123 cm) excelent proportionata, televizorul va deveni cu siguranta un punct de atractie pentru intreaga familie.

Tehnologie
9.6
Design
9.5
Pret
9.7
Add your review
Comenteaza si tu!

Leave a reply

Your total score