Televizor Smart LED LG 43LF630V, 109 cm – Tehnologie avangardista

LG Electronics a fost fondată în 1958 şi de atunci incoace a ramas un lider necontestat pe drumul spre era digitală avansată. Expertiza tehnologica acumulata s-a observant in producerea nenumaratelor aparate electrocasnice, printre care renumitele televizoare, care se disting prin forme remarcabile si performante greu de egalat.

Varf al acumularilor calitative

Televizor-Smart-LED-LG-43LF630V-right„Sigla noastră este expresia vizuală fundamentală utilizată pentru identificarea LG. Ea exprimă calitatea şi sofisticarea care sunt marca produselor noastre”, afirma reprezentantii companiei. Prin ce calitati este televizorul Smart LED LG 43LF630V, 109 cm la inaltimea acestor promisiuni?

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

In primul rand, prin designul unic, care duce imediat cu gandul la brandul LG, pentru ca se evidentiaza prin eleganta, stil, simplitate si un aspect incomparabil. Pana la acest model, in 1998, LG dezvolta primul televizor cu plasmă de 60 de inchi din lume, in 2004 comercializa primele televizoare LCD de 55 inch complete si primele televizoare cu plasmă de 71 inch. Foarte rapid, in 2006, LG lansa şi televizorul LCD de 100 inch si aproape imediat, in anul 2007, televizorul LCD Full HD la 120 Hz. In aceste conditii, televizorul Smart LED LG 43LF630V, 109 cm este un varf al tuturor acestor acumulari. Este prevazut cu sisteme inovatoare, conceput pentru a fi cat mai placut si usor de utilizat, intrucat, de pilda, sistemul webOS creeaza cea mai accesibila experienta tv.

Smart LED LG 43LF630V – culori şi contrast fără egal

Cu modelele lor elegante şi rafinate, televizoarele LG sunt punctul de atracţie al oricărei încăperi. Datorită tehnologiilor brevetate şi caracteristicilor inovatoare, televizoarele LCD, cu plasmă şi cu LED oferă detalii, culori şi contrast fără egal. Inalta rezolutie, imaginile perfect clare, fara estompare, duc vizualizarea marca LG dincolo de frontierele prezentului. Astfel, televizorul Smart LED LG 43LF630V, 109 cm are incorporat un element cu adevarat smart: BeanBird, un „asistent personal” care este usor de utilizat si care ghideaza utilizatorul prin procesul de instalare. Mai mult, se pot modifica preferintele oricand prin intermediul meniului Quick Setting, astfel incat incantarea clipelor petrecute in fata unui televizor premium sa fie deplina.

Maximum de divertisment

Televizor-Smart-LED-LG-43LF630V-leftConstanta siesi, compania a produs, prin televizorul Smart LED LG 43LF630V, 109 cm, inca un dispozitiv de o zveltete remarcabila. Este un televizor subtire, cu consum redus si care beneficiaza de posibilitatea avansata de iluminare de fundal, care imbunatateste semnificativ experienta de vizionare. In plus, utilizatorul poate comuta intre orice aplicatie, transmisiune, serviciu VoD sau periferice conectate fara navigare initiala catre un home screen. Orice sursa de entertainment poate fi gasita direct din Launcher.

Cumpara-l akoom! E in promotie!

Asadar, televizorul Smart LED LG 43LF630V ofera maximum de divertisment, cea mai completa experienta, culori uimitoare, contrast, rapiditate de raspuns, distractie de cea mai inalta calitate si dinamism fara pereche pentru jocurile video. Televizorul este atat de inteligent, incat poate furniza tot ceea ce isi doreste utilizatorul din categoria divertisment, mai exact programe TV, VOD, continut 3D, aplicatii si altele. Un pop-up util va aparea pe ecran de fiecare data cand este conectat cate un nou dispozitiv. Cele externe pot fi accesate si prin intermediul meniului Input Picker. Si, nu in ultmul rand, hub-ul de divertisment Smart Share este aliatul numarul unu cand vine vorba de a distribui continutul de pe alte dispozitive pe ecranul televizorului.

LG Electronics a lansat numeroase produse noi, inovatoare, a aplicat tehnologii avangardiste in televizoarele digitale în secolul XXI şi continuă să-şi consolideze statutul de companie globală.

Vezi si review-ul nostru la Televizor Smart LED LG 49UF7787, 123 cm, Ultra HD

9.6 Total Score
Smart LED LG 43LF630V - la un pret excelent

Televizorul Smart LED LG 43LF630V cu diagonala de 109 cm are toate ingredientele unui televizor ultraperformant. Pe langa noutatile incluse de LG in acest televizor, pretul trebuie si el apreciat. Costa putin, este si la promotie.

Tehnologie
9.5
Design
9.6
Pret
9.8