Televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia 50W808C – Vizionare la standarde uluitoare

Sony Bravia 50W808C – cea mai avansata experienta

Cum ar spune americanii, „the ultimate”, asa poate fi considerat televizorul Smart Android 3D LED Sony Bravia 50W808C. Este excelenta imaginii si a sunetului la scara mare, atat de mare incat va fi greu sa te mai desprinzi de experienta pe care o furnizeaza.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Are 126 cm de perfectiune a redarii. Are un sunet care vine din toate partile cu o limpezime de cristal. Are toate adaptabilitatile pentru a fi compatibil cu stilul si nevoile tale de om al mileniului trei. Are design avangardist, stil subtire, elegant si amplitudine. Are un ecran cu cadru ingust, cu ornamente minimaliste din aluminiu, fiecare detaliu fiind conceput genial pentru cea mai avansata experienta de vizualizare care ai crezut ca poate exista. Este Sony Android 3D LED 50W808C, lumea intreaga, cu zgomot si nuanta, pe un ecran.

Combinatia ideala intre forma si performanta

Sony Bravia 50W808CDesignul subtire face ca acest gigant sa se integreze foarte bine intr-o camera de zi, permitand o montare usoara pe perete. Este combinatia ideala dintre forma si functionalitate, pentru cea mai captivanta experienta de divertisment. Imaginea este Full HD si standardele ei pot fi testate, de exemplu, cu un documentar despre felinele din Africa sau despre lumea subacvatică. Auzi mai multe dintr-o incinta de boxa compacta, cu sunet intens, concentrat. Boxa Bass Reflex creeaza sunete clare, bogate, de la tonurile inalte clare la cele joase extinse. Designul incintei garanteaza reproducerea extrem de eficienta a sunetului, astfel incat fiecare detaliu sa fie auzit clar. Percepi sunetul pe toata gama de frecvente, redat de tubul lung din interiorul modelului boxei de mare capacitate. Astfel, răgetul teritorial al leului iti va da fiori pe sira spinarii, iar zecile de culori pe care le poate lua o specie de caracatita te vor lasa cu gura cascata. Fiecare pixel al imaginii beneficiază de atentia tehnologiei de lider marca Sony. Este ca si cand acest televizor ar fi fost inventat ca sa nu-ti scape nimic din minunile lumii, indiferent ca sunt vizuale sau sonore.

Lumea intreaga pe un ecran

Televizorul inteligent a depasit, cu Smart Android 3D LED Sony Bravia 50W808C, inca o frontiera. Experientele pe care le iubesti pe smartphone sau tableta pot trece foarte usor la scara de redare a televizorului.

Vezi aici toate detaliile tehnice

Continutul de pe smartphone trece pe ecran cu Google cast, vezi un film, compilezi muzica preferata cu Google play, partajezi fotografii. Orice experienta este de o mie de ori mai fascinanta: filme Blu-ray compatibile, transmisii TV, clipuri video de pe web cu imagini 3D, jocuri, detalii cursive si clare chiar si in secventele cu miscare rapida, cu Motionflow XR. Aceasta tehnologie inovatoare creeaza si adauga cadre suplimentare intre cele originale, ducand orice vizionare la niste standarde uluitoare. Foloseste tableta sau smartphone-ul (Android sau iOS) pentru a vedea cel mai recent program TV, precum si cele mai populare programe (poti sa setezi si o alarma, ca sa nu le pierzi niciodata!).

Dupa toate astea, nu vei mai putea accepta nimic mai putin in materie de vizionare in fata televizorului decat ceea ce ofera televizorul Smart Android 3D LED Sony Bravia 50W808C, „the ultimate”.

Televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia 50W808C – Vizionare la standarde uluitoare
Magazine si preturi pentru televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia 50W808C

In lista de mai jos iti oferim cele mai bune oferte la aceste televizor din cele mai cunoscute magazine online. Pentru a fi sigur ca beneficiezi de cel mai bun pret din acest moment, verifica preturile de azi ale acestui televizor si bucura-te de reduceri. O achizitie care merita toti banii!

9.8 Total Score
Televizorul tau cu Android este acesta!

Daca iti place sa fii la zi cu tot ce inseamna noile tehnologii, imposibil sa nu-ti fi dorit sa ai si tu un televizor cu Android. Si daca e sa fii pe cale a-ti alege un asemenea televizor, iti recomandam sa o faci akoom. Televizorul Smart Android 3D LED Sony Bravia 50W808C este perfect!

Design
9.8
Tehnologie
9.9
Pret
9.8