Televizor Smart 3D LED Samsung 60H6200, 152 cm – Multiplu campion la divertisment

Televizorul Smart 3D LED Samsung 60H6200 este un campion Full HD de 152 cm. Ce inseamna asta? In primul rand inalta tehnologie Samsung, care a obisnuit milioane de clienti din toata lumea cu frumusetea si fiabilitatea produselor sale, de la telefoane mobile la aparatura medicala si, bineinteles, celebrele televizoare. Mai inseamna entertainment de top, cinematograf adus in sufragerie si clipe de neuitat in compania unui prieten inteligent si puternic, care iti reda asa cum nu ai mai vazut vreodata.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Realitatea in sufragerie

Full HD inseamna in principiu realitatea la tine in sufragerie. Samsung Full HD inseamna imagine fara egal, in detalii de exceptie si culori atat de armonioase si de vibrante, ca nu vei mai dori sa te desparti de televizorul Smart 3D LED Samsung 60H6200 152 cm. Datorita unei rezolutii de doua ori mai mari decat a televizoarelor HDTV standard, televizorul ofera o experienta uluitoare de vizionare, care te duce dincolo de ecran, intr-o lume de o profunzime totala, redata in dimensiuni gigantice, apropiate, generatoare de adrenalina prin realismul lor. Dupa ce ai vazut textura bogata si vie a imaginilor Full HD de pe televizorul Smart 3D LED Samsung de 152 cm, programele preferate nu vor mai fi niciodata aceleasi. Datorita tehnologiei avansate Clear Motion Rate, pana si scenele cu miscare rapida sunt transmise cu claritate. O rata mai ridicata inseamna o imagine mai exacta, cu mai putine neclaritati cauzate de miscare. Aceasta tehnologie este posibila datorita ratei de reimprospatare imbunatatite a panoului, vitezei procesorului de imagine si tehnologiei de iluminare de fundal. Toate acestea fac vizionarea atat de impecabila, incat standardele tale nu vor mai putea fi niciodata coborate. O asemenea imagine este posibila si o ofera televizorul Smart 3D LED Samsung 60H6200, 152 cm. Nu vei mai dori altceva.

Partas direct la actiune

Televizor-Smart-3D-LED-Samsung-60H6200-leftUn asemenea gigant performant are nevoie de o alcatuire interioara pe masura. Samsung nu a facut niciodata rabat la componentele interne ale pieselor sale de rezistenta din toate domeniile, iar televizorul Smart 3D LED Samsung 60H6200 152 cm nu este o exceptie. Astfel, gratie puternicului procesor Quad Core, televizorul ofera rapiditate crescuta pentru multitasking, comutarea continutului si navigarea pe web, precum si o interactiune semnificativ mai cursiva. Avand la dispozitie aceasta putere suplimentara, experienta de divertisment va fi mult mai placuta, cu mai putina asteptare si mai multa vizionare.

Aceeasi configuratie interna face din televizorul Smart 3D LED Samsung 152 cm un gigant inteligent. Aplicatia actualizata Smart View conecteaza televizorul, dispozitivele si continutul. Cu ajutorul retelei de acasa, poti difuza in flux, in timp real, continutul TV pe smartphone sau pe tableta, utilizand dispozitivele mobile drept telecomenzi. Sau poti sa accesezi continut pe Smart TV de pe smartphone sau PC prin panoul multimedia al Smart Hub. Este usor de utilizat, ceea ce adauga un plus numit utilizare confortabila la noianul de calitati care iti intra in casa odata cu televizorul Smart 3D LED Samsung 152 cm. Fireste, ecranul mare si performant asigura, prin intermediul Modulului Fotbal, iarba cea mai verde de pe teren si toate celelalte culori ale stadionului mai vii ca niciodata.

Cumpara akoom cu reducere

Nu doar microbistii vor fi fericiti, ci si ceilalti membri ai familiei. Indiferent ca vrei sa joci un joc, sa asculti un concert in conditii exceptionale de sunet sau sa vezi un film ata de real si de aproape incat sa te faca partas direct la actiune, televizorul Smart 3D LED Samsung 60H6200 152 cm este perfect. Nu rateaza niciun detaliu al imaginii, nu greseste niciuna dintre miliardele de nuante de culori, nu distorsioneaza nicio nota din concertul simfonic (sau rock), nu sare nicio umbra din actiunea nebuna a jocurilor video. Vrei chiar „akoom” un televizor campion multiplu la entertainment? Televizorul Smart 3D LED Samsung 152 cm este răspunsul.

Televizor Smart 3D LED Samsung 60H6200, 152 cm – Multiplu campion la divertisment
Televizoarele Samsung, preferatele noastre

In lista de mai jos gasesti o colectie excelenta de televizoare Samsung de ultima generatie. Iti poti alege akoom modelul preferat si te poti bucura si de o buna reducere de pret.

9.9 Total Score
Imposibil sa gasesti ceva mai bun

Televizorul Smart 3D LED Samsung 60H6200 este nu doar convingator. Este un produs cool cu tot ce are mai bun de oferit gigantul Samsung. Diagonala gigant il va face sa fie un monstru placut in orice living. Extrem de bun este si pretul actual.

Design
9.9
Tehnologie
10
Pret
9.9