ElectroniceTelevizoare

Televizor Smart 3D LED Samsung 55H6240

Televizoarele Full HD ofera o imagine de calitate de doua ori mai mare decat cea HD, iar atunci cand acestea integreaza ecrane de mari dimensiuni si tehnologii smart si 3D, distractia deja atinge cote maxime. Samsung 55H6240 este unul dintre modelele cele mai recente ale producatorului coreean care integreaza un pachet complet pentru distractie.

Televizorul are un pret excelent si promite sa ofere la schimb tot ce iti poti dori de la un astfel de dispozitiv.

Samsung 55H6240 – ecran Full HD urias

Pretul televizorului este influentat, in primul rand, de un ecran cu diagonala de 138 de cm care dispune de cele mai noi tehnologii de imagine. Ai astfel la dispozitie imagini la o rezolutie de 1980 x 1080 de pixeli clare, stralucitoare si pline de viata. Vei avea mereu impresia ca imaginile sunt reale si urmeaza sa iasa din ecran. De altfel, acest lucru se va si intampla atunci cand activezi functiile 3D. Motorul HyperReal 3D Engine creeaza efecte spectaculoase si te plaseaza, pur si simplu, in mijlocul actiunii.

O tehnologie importanta este si Clear Motion Rate de 200 Hz. Aceasta permite redarea fluida a scenelor cu miscare rapida. Prin urmare, vei putea observa detalii care pana acum erau ascunse.

In acelasi timp, pentru a te bucura la maximum de tipul de continut vizionat, ai la dispozitie moduri speciale pentru filme, jocuri sau fotbal. Acestea regleaza automat setarile de imagine si sunet, astfel incat sa te bucuri de o experienta de vizionare completa.

Ar mai trebui mentionat aici ca sistemul audio este de tip surround. Sunetul de calitate superioara este asigurat de tehnologiile Dolby MS10, DTS Studio Sound si DTS Premium Sound 5.1.

Samsung-55H6240

Functii smart superioare la Samsung 55H6240

Majoritatea modelelor smart de pe piata folosesc procesoare Dual Core care, de multe ori, nu fac fata multitasking-ului, comutarii continutului si navigarii pe web. Modelul de fata beneficiaza insa de un procesor Quad Core performant care ofera acces rapid la continutul de orice tip si sustine o interfata prietenoasa. Vei putea sa vizionezi videoclipurile, serialele si emisiunile online preferate, sa te joci sau sa rulezi aplicatii fara probleme. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless.

Vezi aici reducerile la televizoare Samsung

Samsung-55H6240-sideConectivitate extinsa

Un televizor cu un astfel de ecran urias este extrem de atractiv pentru o serie de activitati distractive. Daca esti pasionat de gaming, vei gasi foarte utila conectarea PC-ului sau laptopului la ecranul mare pentru a te bucura de o experienta mai captivanta. Conectivitatea se remarca prin 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB 2.0, 1 intrare Scart, 1 intrare video composite si 1 intrare component. Exista, de asemenea, si 1 port de retea.

Samsung 55H6240 – design elegant

Cum televizorul ocupa un loc de seama in camera de zi, este important ca acesta sa aiba un design elegant. In cazul de fata avem de-a face cu un model deosebit, cu un profil ultra slim. Acesta este alcatuit intr-o combinatie reusita de argintiu si negru. Dimensiunile sunt de 1230.6 x 707.4 x 64 mm. Rama care incadreaza ecranul este foarte subtire si ofera o vizibilitate ridicata. Este de remarcat suportul in forma de X care iese in evidenta in fata celor clasice, plate.

Asadar, daca iti doresti un televizor performant, cu imagine de calitate superioara si un design elegant, modelul Samsung 55H6240 este ideal pentru tine.

Save

Save

9.2 Total Score
Un televizor excelent

Televizor Smart 3D LED Samsung 55H6240 este cu siguranta o achizitie excelenta pentru intreaga familie.

Tehnologie
9.5
Design
9.5
Pret
8.5