Televizor LED UTOK, 56 cm – Avantajele televiziunii digitale

Aparute recent pe piata, televizoarele UTOK dispun de ecrane LCD cu rezoluţie HD si Full HD, iluminate folosind tehnologie LED, sistem audio 3D Surround si un design exterior cu ramă subţire, caracterizat prin simplitate, extrem de placut si care se potriveste oricarui interior. Criteriile estetice fiind indeplinite, trecem la capabilitatile tehnice ale unuia dintre televizoarele brandului care a cucerit dejacu smartphone-urile si tabletele sale foarte accesibile si care se remarca prin calitate inalta: LED UTOK, 56 cm.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Cele mai noi tehnologii

Cei care sunt in cautarea unui televizor care sa nu agreseze, pretabil in spatiile mici, dar speciale, in care ne petrecem de regula momente special, cum ar fi bucataria sau dormitorul, pot alege fara gres televizorul LED UTOK, 56 cm. Pe ce considerente?

Are o diagonala confortabila, neinvaziva, perfecta pentru companie cand gatesti sau iti bei cafeaua si vrei sa afli stirile la prima ora, ca si pentru a motai la un film inainte de a adormi. Fin, elegant, discret, dar puternic si eficient, televizorul LED UTOK, 56 cm nu are nevoie sa fie mare, intrucat ofera imagini la o calitate foarte buna gratie tunerului terestru digital DVB-T2. In plus, sistemul audio integrat beneficiaza de rezonanta si profunzime de inalta calitate, oferindu-ti o solutie simpla nevoii unei experiente acustice complete. In acest fel, producatorul isi indeplineste misiunea declarata de a pune cele mai noi si performante tehnologii în mâinile tale si de a oferi servicii multimedia de calitate incluse.

Tehnologia pe intelesul tuturor

Producatorul are in vedere, lucru demonstrat si in cazul altor produse, ca tehnologia trebuie să fie pe intelesul tuturor. Reuseste sa demonstreze asta prin televizorul LED UTOK, 56 cm, care este un dispozitiv inteligent, ce permite o conectivitate complexa. Prin portul HDMI, poti conecta sisteme DVD, Blu-Ray, laptopuri sau chiar tablete, realizand un transfer optim de semnal video si audio digitale, fara pierderi de calitate. De asemenea, poti conecta cu usurinta stick-uri USB, pentru a reda fotografii sau clipuri video si ai la dispozitie atat clasicul port EuroSCART, cat si standardul CI+, ce iti permite sa vizionezi canale TV fara nevoia unui decodor extern.

Cumpara akoom la cel mai bun pret

Asadar, brandul romanesc care abia implineste doi ani si care a cucerit deja cu smartphone-uri si tablete are un cuvant serios de spus si pe piata televizoarelor. Ca o dovada in plus a faptului ca cei de la UTOK nu au lasat niciun detaliu la voia intamplarii, televizorul LED UTOK, 56 cm are un consum foarte redus de energie atat in modul activ, cat si in cel de stand-by. In timpul functionarii, consuma doar 36W (mai putin decat un bec obisnuit), iar in stand-by consumul este redus la numai 0.5W, oferindu-ti oportunitatea de a micsora valoarea energiei electrice utilizate. „Prin lansearea gamei de televizoare UTOK dorim sa oferim fiecarui roman posibilitatea de a se bucura de avantajele televiziunii digitale: fiecare televizor UTOK este echipat cu tuner DVB-T2 si solutii multiple de conectivitate. Posibilitatea de a alege dintre diagonale pornind de la 55 pana la 102 centimetri si rezolutiile de inalta definitie acopera fiecare necesitate in materie de consum multimedia. Datorita raportului excelent pret – dotari, suntem convinsi ca noile televizoare UTOK isi vor gasi locul in bucatariile, dormitoarele si living-urile romanilor”, spune Cristina Bartan, marketing manager UTOK.

9.3 Total Score
56 de cm sunt de ajuns...

Daca ai nevoie de un televizor cu diagonala mai mica, solutia propusa de UTOK ar trebui sa se instaureze in capul listei preferintelor. Este un televizor LED bun si foarte ieftin, dovada ca cei de la UTOK sunt extrem de seriosi si atenti.

Tehnologie
8.9
Design
9.2
Pret
9.9