Televizor LED Star-Light 40DM1000, 100 cm – Tehnologie moderna pentru experienta dinamica

eMAG si-a extins gama de televizoare LED cu cateva produse, printre care televizorul LED Star-Light, 100 cm. Star-Light este o firma noua producatoare de electronice si electrocasnice, dar si-a castigat imediat vizibilitatea prin excelentul raport calitate-pret. Asadar, daca iti doresti un televizor de familie, cu certe calitati tehnice si la un pret foarte rezonabil, televizorul LED Star-Light 40DM1000, 100 cm este mai mult decat o alegere inteligenta, este o optiune in cunostinta de cauza.

Vezi reducerea oferita de eMAG

Capacitati deosebite

LED-Star-Light-40DM1000-rightTelevizorul LED Star-Light 40DM1000, 100 cm se adreseaza in mod special celor ce sunt in cautarea unui tv simplu, usor de utilizat, dar care sa asigure totodata cele mai moderne tehnologii si sa aiba un pret permisiv. Cu capacitati deosebite de redare a imaginii si sunetului, televizorul LED Star-Light 40DM1000, 100 cm poate fi solutia ideala daca esti in cautarea unui televizor care sa fie cel mai bun prieten al clipelor de relaxare in familie.

Designul televizorului LED Star-Light 40DM1000, 100 cm este simplu, dar elegant. Este un model ultra subtire, cu rama ingusta, care se potriveste perfect cu orice design interior. Televizorul LED Star-Light 40DM1000 vine asadar cu o diagonala de 100 cm si o rezolutie excelenta. Display-ul are un contrast puternic, care asigura o imagine de o claritate impecabila, o foarte buna luminozitate si un timp de raspuns excelent. De asemeni, se remarca claritatea imaginii, mult mai bine conturata, cu un unghi de vizibilitate care face din experienta de vizionare una cat se poate de reala. Din orice pozitie te-ai afla, actiunea este in plina desfasurare si nu vei pierde niciun moment din emisiunea preferata. In ce priveste sunetul, acesta nu se lasa mai prejos: este amplu, invaluitor, puternic, ideal pentru vizionarea filmelor si pentru a asculta muzica in dormitor sau sufragerie.

Vezi si review-ul nostru la televizorul LED Star-Light, 117 cm, 46DM8000

LED Star-Light 40DM1000 – adaptabil si versatil

LED-Star-Light-40DM1000-leftUn televizor nou si modern nu este unul doar cu o imagine clara si redare sonora de calitate, ci si unul care sa se preteze nevoilor tale. Indiferent ca esti in cautarea unui televizor pentru living sau dormitor, exista un numitor comun pentru toti utilizatorii: calitate la un pret foarte convenabil. Adaptabil si versatil, televizorul LED Star-Light 40DM1000, 100 cm are o foarte buna conectivitate. Astfel, selectarea emisiunilor preferate sau programarea orelor de vizionare sunt la indemana cu ajutorul functiei EPG, un ghid tv care te ajuta sa obtii maximum de rezultate cu minimum de efort. Este valabil si pentru functia Sleep, care are grija ca daca intamplator ai atipit in fata televizorului aparatul tau preferat sa „stie” cand sa se opreasca. Nu in ultimul rand, odata cumparat, din momentul in care scoti aparatul din cutie si pana il montezi pe perete nu vor trece mai mult de 20 de minute. Instalarea e foarte rapida si o poate realiza oricine.

Cumpara de aici si beneficiezi de reducere

Usor de montat, ultra slim si cu un aspect care il face o prezenta de mare efect in orice camera, televizorul LED Star-Light 40DM1000, 100 cm demonstreaza ca se pot gasi produse de calitate si de la firme mai noi si, la fel de important, la preturi care sa le faca accesibile pentru un numar cat mai mare de cumparatori.

9.1 Total Score
Un televizor excelent pentru cei cu buget redus

LED Star-Light 40DM1000, este un televizor foarte ieftin, dar cei 100 cm ai diagonalei te vor multumi cu siguranta. Noul brand vandut de eMAG face dja ceva valva in piata, asta inseamna ca produsele nu sunt rele deloc.

Tehnologie
8.9
Design
9.1
Pret
9.3