Televizor LED Sony Bravia 32R400C, 80 cm – A privi este a sti

Un aparat Sony este o achizitie de mana intai. Stii asta de la telefonul mobil Sony Xperia E4, de exemplu, care nu inceteaza sa te uimeasca cu performantele lui. Asadar, atunci cand esti in cautarea unui televizor de top, Sony este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti avea in vedere.

Vezi aici pretul cu reducere

Stil si performanta

80 de centimetri de ecran HD Sony inseamna intreaga lume in cele mai frumoase culori fix la tine in sufragerie. Imaginile pe care le reda televizorul LED Sony Bravia 32R400C, 80 cm sunt atat de clare incat te vor determina sa stai pe loc o clipa, ca sa-ti tragi rasuflarea. Cel mai mic detaliu al mingii de fotbal sutate de Neymar va rula in fata ta cu viteza sutului brazilianului. Cea mai mica picatura de apa ramasa pe busuiocul proaspat cu care Nigella asezoneaza un cotlet de miel va fi perceptibila, cu miros cu tot, pana in casa ta. Si sa nu cauti cine stie ce elemente greoaie sau sofisticate in interior sau prin spatele televizorului. Este atat de subtire incat indiferent unde il pui, suspendat sau pe o comoda eleganta din metal si sticla, efectul va fi acelasi: stil ultramodern, performanta incredibila, adaptabilitate impecabila.

Imaginea perfecta

Televizor-LED-Sony-Bravia-80-cm-32R400C-leftTelevizorul LED Sony Bravia 32R400C, 80 cm merge perfect in bucataria ta spatioasa, oferindu-ti stirile (incheiate cu horoscop, bineinteles) in timp ce-ti iei micul dejun copios care te ajuta sa duci ziua foarte bine. La fel de bine poate sta in living, acolo unde seara va adunati cu totii sa va faceti bilantul si planurile. Ce poate fi mai placut decat imaginea de top a unui film pe care sa-l gustati cu totii, avand divertismentul perfect in culori vibrante, stralucitoare, marca Sony, adica premium? Acest televizor este ideal si pentru birou, acolo unde ai nevoie sa fii la current cu emisiunile de afaceri care te tin in priza pe domeniul tau de activitate. Reda cu claritate, cu un sunet care nu va lasa sa scape nicio nuanta si nicio cifra din cele de se deruleaza in emisiune, pentru ca tu sa fii pe deplin informat si gata de actiune.

Adaptabil oricarei incaperi

Evident, televizorul LED Sony Bravia 32R400C, 80 cm este impecabil si in dormitor, acolo unde urmaresti perfect relaxat emisiunea preferata. Un standup comedy pe un asemenea televizor inseamna nu doar sa auzi poantele ca si cum ti-ar fi spuse in ureche, ci si sa vezi cu maxima claritate expresia care le insoteste si care uneori este atat de mult din gluma cu pricina. De altfel, televizorul LED Sony Bravia, 80 cm are o particularitate: imaginile mai clare sunt prezentate cu un contrast accentuat, care amplifica perceptia adancimii. In plus, tehnologia audio ClearPhase regleaza fin raspunsul in frecventa al boxelor televizorului pentru sunete inalte, medii si joase mai echilibrate.

Cumpara de la eMAG cu reducere

Ai fost foarte ocupat si nu ai reusit sa vezi emisiunea preferata atunci cand a fost difuzata? Nicio problema. Poti sa-ti stochezi emisiunile TV favorite pe o unitate hard disk externa cu USB, pentru a le viziona oricand. USB HDD REC permite inregistrarea temporizata printr-o singura atingere a unei transmisiuni digitale pe orice HDD cu USB cu capacitate de pana la 2 TB.

Vrei televizorul ideal? De la inventatorii sunetului ideal vine LED Sony Bravia 32R400C, 80 cm; nici prea mare, nici mic, subtire dar performant, adaptabil oricarei incaperi.

9.5 Total Score
Daca-ti ajung 80 de centimetri, atunci Sony Bravia 32R400C este clar ce-ti trebuie

Sony Bravia 32R400C este o solutie excelenta pentru cei care cauta un televizor ieftin cu diagonala de 80 cm. Datorita reducerii de pret, acest model devine mult mai interesant.

Design
9.4
Tehnologie
9.4
Pret
9.7