Televizor LED Samsung 32H5030, o imagine clara pentru filme, jocuri sau TV

In alegerea unui televizor conteaza destul de multe criterii. Vorbim aici despre calitatea imaginii si a sunetului, modul full HD, diagonala, bogatia culorilor, conectivitatea si metodele multimedia si, fara indoiala, pretul. Luand toate acestea in considerare, alegerea poate fi una destul de dificila si, de cele mai multe ori, trebuie sa se renunte la cateva dintre dorinte. Pentru a nu face insa sacrificii prea mari, cumparatorii isi pot indrepta atentia catre Samsung 32H5030, televizor LED cu diagonala de 80 cm.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Full HD, pentru o imagine desavarsita

Televizor-LED-Samsung-32H5030-sideSe poate spune despre Samsung 32H5030 ca este un model destul de ieftin, dar acest lucru nu il impiedica sa fie si unul destul de bun. In primul rand, imaginea este Full HD, asa ca cei care doresc sa priveasca filmele, emisiunile TV si competitiile sportive preferate la cea mai inalta calitate posibila vor fi cu siguranta mai mult decat multumiti.

Diagonala nu este una foarte mare, asa ca televizorul isi va gasi cu usurinta locul in dormitoare, dar si in livinguri, toata lumea putand sa se bucure de caracteristicile sale. Printre acestea se numara si o rezolutie buna, de 1920 x 1080 pixeli, aspectul imaginii de 16:9 si setari deosebite precum Wide Color Enhancer (proprie marcii Samsung) sau Film Mode.

Caracteristicile audio sunt si ele unele mai mult decat decente. Multumita sistemului Dolby Digital Plus, calitatea redarii audio este asemanatoare cu cea de la cinema, asa ca experienta vizionarii filmelor acasa, mai ales daca este vorba despre Blu Ray va fi un excelenta.

Foarte bun pentru filme sau jocuri

Samsung 32H5030 ofera posibilitatea de a viziona filme, poze sau documente de pe un stick de memorie, televizorul fiind un model excelent care ofera foarte multe avantaje multimedia. Cele doua porturi HDMI si intrarea USB ajuta foarte mult la conectivitate si, de aceea, toti cei pasionati de filme si jocuri se pot bucura de modelul de fata. Dupa cum am spus, televizorul este dotat cu Film Mode, dar si Game Mode, producatorii facand foarte usoara trecerea de la unul la altul si obtinerea celor mai bune performante in ambele cazuri.

Vezi aici mai multe detalii tehnice

Daca se poate gasi totusi si ceva de imputat lui Samsung 32H5030, acesta este faptul ca televizorul nu este si unul Smart. Asadar, nu se poate naviga pe Internet, dar acesta este un sacrificiu necesar pentru a mentine pretul la un nivel cat mai scazut. Cu toate acestea, televizorul se poate seta sa se inchida automat, are teletext si mult mai mai multe tehnologii foarte utile.

Asadar, Samsung 32H5030 este o alegere foarte buna pentru cei care isi doresc un televizor foarte bun, fara insa a plati foarte mult pentru el. Conectivitatea, posibilitatea de vedea filme si de a te juca, imaginea clara si sunetul foarte bun sunt avantaje incontestabile si chiar daca exista si minusuri si lipsuri (non Smart TV), acestea cu siguranta nu pot strica experienta. Pe langa aceasta, dimensiunile nu sunt nici ele foarte mari asa ca acest model va putea sa incapa fara probleme in orice camera, indiferent cat de mica sau cat de aglomerata.

8.8 Total Score
Televizor LED Samsung 32H5030, o alegere buna

Daca aveti nevie doar de o diagonala de 80 cm, televizorul LED Samsung 32H5030 va poate oferi satisfactii la preturi mici. Poate fi achizitionat si cu reducere.

Tehnologie
8.8
Design
8.6
Pret
8.9