Televizor LED Philips 40PFH4200/88, 102 cm – In numele imaginii de cristal

Oricat de multe elogii s-ar aduce produselor unui brand ca Philips, acesta tot reuseste sa surprinda. Competitiv si inovator, acest nume reuneste nu doar o legendara calitate si o perfecta adaptare la vremuri si tendinte, ci forteaza mereu si mereu limitele tehnologiei in numele celei mai inalte performante pe care o poate obtine cel care alege un aparat Philips.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Pe cat de manevrabil, pe atat de solid

Alegerea unui televizor mare, frumos, performant pentru acasa poate fi o treaba extrem de complicata daca te pierzi in oferta atator producatori, care mai de care cu aparate mai aratoase. Sau, dimpotriva, poate fi extrem de simpla daca stii exact ceea ce cauti: Philips. Este imposibil sa dai gres daca optezi pentru televizorul LED Philips 40PFH4200/88, 102 cm. Si asta din mai multe considerente. Mai intai este vorba despre satisfactia optica.

Acest televizor intrece tot ce ti-ai putut imagina ca dimensiuni la extrem: pe de o parte un ecran fabulos, mare, impunator, iar pe de alta parte o subtirime care iti da senzatia ca odata luat in maini, acest televizor se va undui ca o fila de carte. Parca esti uimit ca totusi acest lucru nu se intampla, iar aparatul tau Philips este pe cat de manevrabil, pe atat de solid.

Cea mai minunata imagine

Apoi esti in fata celei mai minunate imagini pe care ai observat-o vreodata. In unghiuri de vizualizare perfecte, in nuante calde, in 69 miliarde de culori vine actiunea cu cel mai bun contrast ce se poate imagina. Detaliile sunt incredibile, n-ai fi banuit niciodata ca nuantele reale ale marii, pe care aproape niciun pictor nu a reusit sa le redea oricate vopsele a amestecat, sunt perfect captate de televizorul LED Philips 40PFH4200/88, 102 cm si nu doar captate, ci si redate ca vazute cu ochiul liber, poate inca si mai limpede. In valtoarea vietii de zi cu zi, aproape uitasesi cata frumusete vie, poleita, ai vazut in vacanta de la Venetia si iat-o in toata splendoarea, redata de televizorul LED Philips 40PFH4200/88, 102 cm.

Ingredientul secret al acestei desavarsiri a imaginii este Digital Crystal Clear, o tehnologie cu care Philips are grija sa primesti ce este mai bun. Si nu doar din perspectiva statica, ci si dinamica. Astfel, Perfect Motion Rate duce reproducerea miscarilor la un alt nivel, generand imagini clare si vibrante. Noul standard Philips combina cele mai noi tehnologii de procesare a imaginii, oferind o claritate de neegalat a miscarii.

Cumperi akoom si beneficiezi de reducere

Cel mai inalt standard de redare

Televizorul LED Philips 40PFH4200/88, 102 cm este o fereastra deschisa catre lumea exterioara, ca si catre cea interioara. Adica nu-ti livreaza in conditii exceptionale doar programele pe care ti le propun altii, ci iti da posibilitatea sa ai controlul absolut asupra a ceea ce sic and vrei sa vezi pe acest ecran de poveste. Conecteaza un stick USB, un aparat foto sau orice alt dispozitiv multimedia si ceea ce ai pe el, amintiri de vis ca poze sau clipuri video, ori un concert al trupei tale favorite care nu se mai difuzeaza de mult, toate acestea, asadar, iti sunt la indemana pentru momente in care televizorul LED Philips 40PFH4200/88, 102 cm devine un adevarat membru al familiei.

Poate fi spectacolul tau personal, cinematograful tau personal, prietenul cu care impartasesti toate amintirile, amicul cu care vezi un meci de fotbal si care nu te contrazice, partenerul de jocuri si furnizorul de concerte de inalta clasa. Toate acestea la scara unui ecran de 102 cm, la cel mai inalt standard de redare inventat pana acum si, pe deasupra, Philips.

9.7 Total Score
Diagonala mare, un televizor pentru intreaga familie

Televizorul LED Philips 40PFH4200/88 iti aduce inovatia acasa pe un ecran mare. Pretul este unul foarte bun. Inca un model Philips de exceptie.

Tehnologie
9.7
Design
9.6
Pret
9.7