Televizor LED Philips 32PHH4309, 81 cm – varf al tehnologiei

Televizoarele Philips inglobeaza peste un secol de cercetare, inovare, investitie in calitate si angajament pentru valorile progresului, pe care Philips le introduce in toate produsele sale. Poate de aceea brandul este o garantie de calitate si o alegere frecventa pentru milioane de consumatori, care au facut din Philips un lider mondial.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Televizorul LED Philips 32PHH4309, 81 cm este un campion al designului. Subtire, armonios desenat, fin, perfect calibrat pentru orice incapere, satisface orice exigenta si trimite cu gandul la tehnologia viitorului care este aici gratie celor de la Philips. La Philips Design, filosofia este simpla: se pot satisface nevoile si dorintele oamenilor doar atunci cand se intelege cu adevarat care sunt acestea. „De aceea, noi incepem intotdeauna afland cat mai multe lucruri despre audientele noastre tinta: prioritatile, valorile, inspiratiile, preferintele acestora. Cu ajutorul acestei cunoasteri profunde, echipa noastra internationala, multidisciplinara si diversificata de design poate oferi solutii cu adevarat relevante care anticipeaza nevoile oamenilor si le depasesc asteptarile”, arata cei de la Philips. High Design de la Philips este „matca” in care toate caracteristicile produselor lansate de prestigiosul brand iau forma printr-o abordare integrata, care incorporeaza toate abilitatile traditionale ale designului, plus toate abilitatile noi legate de design, necesare pentru a raspunde complexitatii si provocarilor prezentului si viitorului. Nimic mai adevarat decat in cazul televizorului LED Philips 32PHH4309, 81 cm, raspunsul estetic potrivit pentru ceea ce intelege consumatorul prin televizorul ideal.

LED Philips 32PHH4309 – imagini clare si vibrante

LED-Philips-32PHH4309-linkVarf al tehnologiei, televizorul LED Philips 32PHH4309, 81 cm vine cu o capacitate uimitoare de a furniza o imagine la cele mai inalte standarde. Cu Digital Crystal Clear de la Philips, ai in fata 69 miliarde de culori si un contrast dinamic, care confera calitate desavarsita a imaginii. Culorile sunt vii, puternice, detaliile uimitoare, viata insasi pulseaza din ecranul televizorului LED Philips, 81 cm, care te duce direct in mijlocul actiunii. „Ne concentram pe crearea valorii, pentru persoane si afaceri, si lucram conform procesului nostru unic”, arata reprezentantii companiei, iar televizorul LED Philips 32PHH4309, 81 cm este raspunsul brandului la competitia mondiala a cercetarii in domeniu. De altfel, Philips Research este una dintre cele mai mari organizatii de cercetare corporatista din lume, care dezvolta tehnologii noi si investigheaza domenii potentiale de dezvoltare. O ilustrare a acestei abordari este Perfect Motion Rate, sistemul televizorului LED Philips 32PHH4309, 81 cm care imbunatateste reproducerea miscarilor, producand imagini clare si vibrante. Noul standard de la Philips combina cele mai noi tehnologii de procesare a imaginii, oferind o claritate de neegalat a miscarii si tinand promisiunea de a livra varfuri ale tehnologiei cu fiecare produs.

Cumpara akoom la un pret foarte bun

Sunet bogat, nuantat, vibrant

Faptul ca Philips lucreaza in colaborare stransa cu parteneri academici si industriali la o scara globala pentru a satisface nevoile clientilor, utilizand puterea inovatoare comuna pentru a aduce mai multe inovatii pe piata mai eficient si mai rapid se observa cu usurinta si in calitatea sunetului televizorului LED Philips 32PHH4309, 81 cm. Pentru cunoscatori si nu numai, aceasta se traduce prin Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller, Bass Control, Smart Sound. Mai exact, un sunet de mileniul trei, bogat, nuantat, vibrant, excelent deopotriva pentru un concert simfonic, un film de actiune sau o sesiune dinamica de jocuri. Pentru ca in plus, televizorul LED Philips 32PHH4309, 81 cm este si un partener inteligent, cu doua porturi HDMI pentru a conecta alte dispozitive si cu sistemul Philips Easylink, care inseamna ca nu este nevoie decat de o telecomanda pentru a controla DVD/Blu-ray playerul sau sistemul Home Cinema.

9.7 Total Score
Un televizor ultra performant la un pret excelent

LED Philips 32PHH4309 este cu siguranta cea mai buna solutie din gama televizoarelor de 80+ cm. Are ”sub capota” toate noutatile momentului, dar vine la un pret mai mult decat convenabil. Il recomandam aproape cu admiratie 🙂

Design
9.7
Tehnologie
9.6
Pret
9.7