Televizor LED LG 43LF540V, 109 cm – Adevaratul divertisment de acasa

LG ne-a obisnuit de ceva vreme cu depasirea frontierelor in ce priveste linia de televizoare. De fiecare data cand achizitionam un televizor al acestui brand, avem in fata cea mai inalta tehnologie, o experienta video si audio unicat, plus un design remarcabil, cu totul special intr-o piata de o mare diversitate. LG ofera o experienta fara precedent in materie de televiziune.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Cele mai avansate tehnologii video si audio

Televizor-LED-LG-43LF540V-109-cm-leftPrima impresia conteaza enorm si cei de la LG stiu foarte bine acest lucru. In numele inovarii si al plierii depline pe nevoile si pretentiile consumatorilor, LG propune televizorul LED 43LF540V de 109 cm, de o eleganta extrema si de o finete remarcabila dat fiind ecranul sau mai mult decat generos. Destinat spatiilor mari, aerisite, dedicat unei experiente de vizualizare iesite din comun, acest televizor se potriveste manusa oricarui interior spatios, relaxant, in care privitul la televizor poate deveni o adevarata experienta cinematografica. Si asta pentru ca televizorul exact asta furnizeaza. Cu ajutorul celor mai avansate tehnologii digitale video si audio, LG aduce in casele noastre, prin intermediul televizorului LED LG 43LF540V de 109 cm, imagini vibrante si sunet perfect clar. Indiferent ca este vorba despre un film, o emisiune de divertisment sau un meci de fotbal, realismul si claritatea imaginilor sunt inegalabile, facand privitorul sa fie parte integranta din orice actiune si sa aiba impresia ca este umar la umar cu cei pe care ii prezinta acest televizor remarcabil.

LED LG 43LF540V – Calitate ireprosabila

Divertismentul din fiecare casa a mai trecut un prag prin televizorul LED LG 43LF540V, 109 cm, al carui Virtual Surround ofera o experienta de sunet superioara, mai bine spus inegalabila daca tinem cont de faptul ca LG furnizeaza cea mai avansata tehnologie in redarea sunetului, inovand continuu in ceea ce este cunoscut drept inalta rezolutie. In aceste conditii, calitatea sunetului nu doar ca nu este cu nimic mai prejos decat cea a imaginii, ci mai mult, o completeaza perfect si o imbogateste, pentru o experienta unitara, relaxanta, la cele mai inalte standarde.

Cumpara akoom si te bucuri de o mare reducere

Nu in ultimul rand, televizorul LED LG, 109 cm este un aparat inteligent, care raspunde perfect nevoii omului modern de a avea in preajma dispozitive ultramoderne care sa nu fie mari consumatoare de energie. Ca atare, televizorul LED LG 43LF540V, 109 cm beneficiaza de o functie care presupune controlul iluminarii pentru ajustarea luminozitatii si care stinge ecranul in timpul ascultarii fisierelor audio, precum si de functia Standby Mode Zero, care permite televizorului sa intre in stare de hibernare, folosind astfel zero energie. Acestora li se adauga senzorul Motion Eco, o tehnologie noua care reduce consumul de energie prin reglarea usoara a luminozitatii ecranului relevanta vitezei continutului rulat.

Vezi aici mai multe review-uri la televizoare LG

De ce televizorul LED LG 43LF540V, 109 cm poate fi o alegere excelenta? Pentru ca reprezinta un cumul de calitati care il fac un partener de cursa lunga pentru tot ceea ce inseamna divertismentul de acasa in conditii de calitate ireprosabila. Si pe deasupra, la un pret foarte bun.

9.6 Total Score
Asa pret pentru 109 cm...

Televizorul LED LG 43LF540V este alegerea excelenta pentru cei care vor o diagonala mai mare, dar nu au un buget stralucit pentru o astfel de achzitie. Cei 109 cm ai acestui model de la LG merita fiecare leu cheltuit, asta si in conditiile in care il puteti lua akoom cu o mare reducere.

Design
9.4
Tehnologie
9.5
Pret
9.8