Televizor LED Everest 39E29D, 99 cm – Mai mult de vazut

Un televizor cum este Everest 39E29D poate fi orice doresti in casa ta. Poate fi centrul livingului spatios in care ai un loc dedicat urmaririi emisiunilor tv, poate fi un ecran somptuos in dormitorul intim si confortabil, poate fi prietenul bun al copilului tau daca are o camera mai mare, poate sta si acolo unde ai amenajat un loc de luat masa.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Tot impactul necesar

Cu ecranul de 99 cm, televizorul LED Everest 39E29D este numai bun sa va asezati cu totii in fata emisiunilor care va plac. Televizorul este aspectuos, subtire, elegant, o piesa de toata frumusetea in fata privirilor voastre care intotdeauna asteapta mai mult de vazut. Rezolutia de 1366×768 se traduce printr-o imagine cristal. Intr-o gama infinita de culori calde, cu un contrast excelent, de 3000:1, cu detalii fine care fac ceea ce vezi si mai remarcabil, si mai percutant, televizorul LED Everest asigura tot impactul necesar unei emisiuni pentru a fi demna de a-ti atrage atentia. Oriunde ai fi in incapere, unghiul remarcabil de vizibilitate, de 170/170 grade, asigura o vizionare la cele mai inalte standarde, fara sa fie afectata calitatea doar pentru ca ti-ai mutat locul si fara ca aceia ce stau in lateral sa aiba motive de a fi nemultumiti de felul in care vad. Totul este gandit si proiectat pentru confortul tau maxim si asta se observa imediat, in clipa in care deschizi televizorul LED Everest 39E29D, 99 cm.

Raspuns ireprosabil

Sunetul pe care il furnizeaza televizorul LED Everest 39E29D este de cea mai buna calitate. Bassul se aude perfect daca vrei sa stai in fata unui concert, toate efectele speciale ale unui film sunt redate fara repros, ca si cand actiunea ar fi in mijlocul camerei tale. Producatorul a fost foarte atent la acest aspect, dat fiind faptul ca in lipsa unui sunet adecvat, imaginea nu mai are acelasi efect. In aceste conditii, ce se aude din televizorul Everest este la inaltimea tuturor emotiilor pe care le astepti de la emisiunile tale favorite si din perspective a ceea ce auzi, nu doar din cea a imaginii.

Vezi toate detaliile tehnice

Daca vrei sa ai acest televizor in „miezul” casei, nu puteai face o alegere mai buna. Nu vrei un cinematograf in living, deci dimensiunile acestui televizor iti satisfac perfect optiunea de a pastra totusi limitele. Daca vrei sa-l amplasezi in dormitor, va fi un foarte bun companion de vazut un film romantice la ceas de seara, cu capacitatea lui de a reda toate amanuntele imaginii si de a furniza o vizionare de zile mari, plina de magie si culoare. Daca, pe de alta parte, ti-l doresti in birou, iar acest spatiu este destul de confortabil, din nou televizorul Everest 39E29D se ridica la inaltimea sarcinilor, cu capacitatea lui rapida de raspuns si cu felul in care iti reda toate stirile de business care te preocupa. Iar daca il doresti in bucataria deschisa, pentru ca sotia are nevoie de divertisment in timp ce-ti pregateste felurile preferate sau pentru ca vreti sa nu pierdeti nicio faza de meci in timp ce luati cina, televizorul Everest va sta impecabil in spatiul destinat pentru a lua masa, dandu-ti ocazia sa mananci copios si sa comentezi la fel.

9.6 Total Score
Un televizor ieftin cu diagonala decenta

Esti in cautarea unui televizor cu diagonala mmai mare de 80 cm? Poti alege modelul de 99 cm de la Everest. Costa putin peste 1.000 de lei si este un televizor decent.

Design
9.5
Pret
9.8
Tehnologie
9.5