Televizoare Sony cu Android. Noi modele si preturi

Sony a lansat de curand o noua gama de televizoare Smart cu Android. In noua oferta sunt atat televizoare Sony Ultra HD, cat si cateva modele, mai ieftine, Full HD. Bineinteles, tendintele se indreapta rapid catre televizoarele Ultra HD, insa pentru bugetele mai mici noile televizoare Full HD cu Android de la Sony sunt excelente ca si alegere.

Vezi aici toate modelele de televizoare Sony cu Android

Diagonale medii si mari la televizoarele Sony cu Android

Noile modele lansate au mai multe variante de diagonale pentru ambele variante oferite. Astfel, pentru noile televizoare Sony cu Android Full HD avem de ales diagonale intre 106 cm si 189 cm (cel din urma este cu adevarat un monstru, in cel mai placut sens cu putinta). Televizoarele Sony cu Android Ultra HD se gasesc si ele in diverse variante de diagonale, avem optiuni intre 108 cm si 189 cm. Cel din urma, televizorul Sony cu Android Ultra HD 3D cu diagonala de 189 cm este si cel mai scump, costa in jur de 42.000 lei.

In functie de buget avem acces la un nou televizor Sony cu Android cu un design modern, dotat cu ultimele noutati din punct de vedere tehnologic.

sony-bravia-android

Design de an 2015, preturi inca la nivel de 2014

Noile modele desi cunosc ceva cresteri de preturi, normale de altfel, au totusi un raport calitate/pret in favoarea clientului. La o prima analiza a noilor televizoare Sony cu Android, designul este cel care ne atrage atentia. Noile Sony sunt adevarate bijuterii, sunt ultra slim (ecranele pot fi comparate la grosime cu telefonul din buzunar), iar designul frontal transforma televizorul intr-un tablou ce-ti va fi drag sa-l asezi in propriul living.

Sistem de operare Android pentru un continut „ravasitor”

Noile televizoare Sony cu Android ne ofera posibilitatea de a impartasi continutul pe care-l avem in telefon cu ecranul televizorului. Mai mult, exista deja si cateva variante de jocuri ce pot fi rulate direct pe televizor (jocuri ce pot fi controlate cu telecomanda Sony sau cu un controler prin bluetooth). O multime de aplicatii din Google Play ne stau la dispozitie si pe noile televizoare Sony.

In mod clar, cu astfel de televizoare experienta de acasa trece la cu totul alt nivel, televizorul devenind un centru al distractiei in familie si nu doar un loc comun de vizionare a productiilor favorite.

Preturi excelente pentru inovatoarele Sony cu Android

In finalul articolului vorbim putin si de preturile noilor modele Sony cu Android, pentru a va face o parere exacta a ceea ce ni se ofera, dar si pentru a va ajuta sa luati o buna decizie daca doriti sa va luati un televizor din noua generatie. Preturile variaza de la 3.200 de lei pana la peste 40.000 de lei. Insa, in plaja de pret 3.000-5.000 lei gasim 9 modele, cu diagonale diferite.

Majoritatea modelelor sunt in diverse promotii, asa ca in functie de alegerea facuta va puteti bucura si de un frumos cadou ce va va fi cu siguranta de folos.

In lista de mai jos gasiti noile modele Sony cu Android.

Vezi aici toata oferta de televizoare Sony cu Android