Televizoare de Black Friday – Priveste in ochi realitatea

Poate nu exista o placere mai mare de Black Friday decat de a cauta si gasi un televizor vedeta pentru toata familia. An de an, in aceasta zi au facut inconjurul lumii imaginile cu clientii care au dat buzna in magazine, dupa ce asteptasera la cozi enorme, pentru a pune mana pe fereastra spre intreaga lume care este televizorul.

Cele mai bune oferte la televizoare de Black Friday

Nucleul de divertisment al familiei

In conditiile in care privitul la televizor este o preocupare majora de timp liber pentru majoritatea populatiei lumii, din SUA in China, producatorii de varf nu inceteaza sa uimeasca nu doar cu frontierele tehnologice pe care le depasesc aceste aparate si de mai multe ori pe an, ci si cu capacitatea de a le oferi la preturi din ce in ce mai accesibile. A ajuns aproape imposibil ca de Black Friday sa nu-ti poti achizitiona un televizor care sa fie nucleul de divertisment al familiei.

Frenezia cumpararii televizorului ideal de Black Friday include o evaluare a unui producator ca Sony. Acesta are in oferta o piesa de exceptie ca Smart LED Sony Bravia, de 102 cm, Full HD. Fiecare pixel este imbunatatit splendid cu tehnologia puternica de procesare a imaginii de la Sony. Parti individuale ale fiecarei scene sunt analizate si comparate cu o baza de date speciala cu imagini. Reducerea zgomotului asigurata de tehnologia X-RealityTM PRO elimina diverse tipuri de zgomote din semnalele TV analogice si digitale, de pe DVD-uri si discurile Blu-ray Disc si chiar si din fotografiile digitale.

Sursa infinita de continut

Mai departe, Samsung propune, printre altele, o piesa de lux, ultrasubtire, ca televizorul LED Smart Samsung, de 80 cm, cu insusiri ca interfata pentru utilizator, imbunatatita, incredibil de intuitiva si plina de optiuni de divertisment si functionalitati, cum ar fi o sinteza zilnica personalizata si abilitatea de a partaja continut intre marele ecran si dispozitivele mobile, cu un singur clic. Retine chiar si ce ai vizionat ultima data, ca sa poti reveni acolo oricand doresti. Si pentru ca ruleaza pe noul sistem de operare Tizen, prima platforma open-source destinata televizoarelor, vei avea o sursa infinita de continut distractiv.

Tot in „categoria grea”, de 80 cm, intra si inegalabilul televizor LED Smart Panasonic, cu luminozitatea de necrezut, cu imaginile HD incomparabile, cu meniurile de pe ecran personalizate si cu caracteristicile flexibile de partajare a continutului care fac ca acestea sa se potriveasca in mod ideal cu stilul e viata al familiei moderne. Setat in modul In-House TV Streaming Clients, poate receptiona transmisii in flux (prin LAN, adaptoare de retea electrica sau chiar prin Wi-Fi) daca un server In-House TV Streaming a facut conversia acestora in semnale de protocol internet. Acesta capacitate iti deschid intreaga lume din clipa in care ai cumparat un astfel de televizor cu pretul excellent de Black Friday.

Cele mai inalte standarde

Un alt televizor neaparat de evaluat de Black Friday este televizorul LED Smart Orion, de 81 cm, un campion multimedia cu functii multilateral dezvoltate, ca playerul care asigura redarea de continut audio-video de pe un suport USB extern, fara a mai avea nevoie sa de vreun echipament intermediar. Doar conectezi stick-ul USD la televizor si poti vedea filmele, fotografiile sau asculta muzica preferata. In pretul excelent cu care vine ai toate insusirile unui producator care a devenit legenda in doar cateva decenii de la infiintare.

Cand spui Toshiba, spui performanta extrema. Cand spui televizor LED Toshiba, de 80 cm, spui un titan al redarii, cu detalii incredibile, cu o inegalabila versatilitate, perfect adaptat unor spatii ca bucataria sau dormitorul. Are, printre altele, functia de inregistrare conceputa pentru a oferi flexibilitate completa si control asupra a ceea ce si cand vrei sa vezi.

Nu poti scapa o ocazie cum este Black Friday fara sa arunci o privire asupra calitatilor notabile ale ofertelor Philips, care includ televizorul Smart LED Philips, de 80 cm, cu acea capacitate uluitoare de a reda ca si cand totul s-ar petrece la tine in casa, de la filmul plin de adrenalina la concertul rock care se aude fabulos sau la televizorul LED Philips de 61 cm, numai bun sa vezi un film de dragoste cuibarit in varful patului, in dormitor, gata de placere si de emotia vizionarii la cele mai inalte standarde, asa cum ne-a obisnuit acest brand.