Telefon mobil Sony Xperia E4, Dual Sim – Deschide intreaga lume

Sony a fost intotdeauna – si este – pentru cunoscatori. Calitate legendara, tehnologia cea mai inalta, aspect premium, produse care tin o viata. Functionalitate impecabila si durabila, la cele mai inalte standarde tehnice si estetice. In aceste conditii, un telefon mobil al acestui brand este o vedeta incontestabila a pietei.

Vezi aici pretul cu reducere

Vibratie, pulsatie, conectivitate

Telefon mobil Sony Xperia E4, Dual Sim vine in primul rand cu un aspect remarcabil. Este frumos, subtire, elegant, o piesa cu care poti face furori daca o scoti din geanta sau din buzunar. Si asta pentru ca Sony este un brand pentru cei cu pretentii mari. Un telefon Sony inseamna telefonie mobila cu stil. Acest lucru se vede din prima: aceeasi tehnologie de ultima ora si expertiza pe care au mers inginerii in crearea de televizoare Sony este pusa in ecranele smartphone-urilor. Telefonul mobil Sony Xperia E4, Dual Sim are un generos ecran IPS de 5 inch, care aduce intr-adevar divertismentul preferat la viata. Si asta pentru ca reda in conditii exceptionale, in culori vibrante, calde si dinamice, pline de forta si claritate. Nu-ti vei putea dezlipi privirea de pe acest ecran care vibreaza si pulseaza, deschizandu-ti intreaga lume. Datorita tehnologiei IPS, smartphone-ul Sony Xperia E4 Dual Sim ofera un unghi de vizualizare excelent. Daca erai in cautarea unor imagini mai clare si culori mai precise, telefonul mobil Sony Xperia E4 Dual Sim este răspunsul,b indiferent din ce unghi privesti dispozitivul. Pas cu pas, am ajuns la unul dintre cele mai importante aspecte, pentru unii crucial in alegerea unui telefon mobil: capacitatea de a face poze de calitate. Pentru cei care cunosc performantele de imagine Sony nu este nevoie de prea multa prezentare. Pentru toti ceilalti, se poate spune ca pentru Xperia E4 s-a combinat o camera de 5 MP cu functie inovatoare a scenei de recunoastere si HDR pentru imagini. Rezultatul? Fotografii incredibil de clare, capturate in aceleasi conditii calitative si pe timp de zi, si noaptea. Iar camera frontala de 2 MP permite selfie-uri dinamice si efectuarea de apeluri video.

„Camera motoarelor” de forta

xperia-e4-blackIn spatele aspectului de exceptie si ecranului remarcabil sta o „camera a motoarelor” care are in dotare un procesor Quad-Core de toata forta. Avantajul utilizarii unui procesor Quad Core de 1.3 GHz in combinatie cu 1 GB de RAM inseamna performante superioare cu un consum minim de energie. Poti sa rulezi mai multe aplicatii simultan, sa incarci rapid pagini web sau sa rulezi fisiere video fara intreruperi.

Telefonul mobil Sony Xperia E4, Dual Sim este un dispozitiv demn de mileniu trei, inteligent, versatil, adaptabil, capabil de efort si cu raspuns prompt la solicitari. Sta excelent la conectivitate si la capacitatea de a face fata lucrurilor pe care le astepti de la el, in cele mai bune conditii. Porneste modul Standby extins: aplicatiile si functiile vor fi oprite intuitiv atunci cand nu utilizezi afisajul pe ecran. Cu toate acestea, vei primi in continuare apeluri, texte, alarme si, la alegere, notificari de la aplicatii. Modul de utilizare extinsa prelungeste durata bateriei cu pana la 14%. Modul STAMINA Ultra intra in scena, limitand telefonul la functiile de baza si prelungindu-i astfel autonomia.

Vezi mai multe fotografii si detalii tehnice

Nu in ultimul rand, sunetul livrat de telefonul mobil Sony Xperia E4, Dual Sim… sună a Sony, adica este inconfundabil prin claritate. Functia xLOUD ofera muzica cu un sunet mai profund, cu o performanta a bass-ului pe care nu o vei regasi la niciun alt smartphone. Cu tehnologiile Clear Audio, Clear Stereo, Clear Bass si Clear Phase, Sony a redus la minimum denaturarea si a restabilit echilibrul si claritatea melodiilor. Smartphone-ul selecteaza automat cele mai bune setari pentru calitatea audio. O data in plus, Sony isi da masura prin telefonul mobil Sony Xperia E4, Dual Sim, care pe deasupra este si in categoria de pret mediu!

9.6 Total Score
Un smartphone ieftin de la Sony

Sony Xperia E4 este un smartphone dual sim extrem de apreciat de comunitate tech. Am descoperit si noi in el un companion placut, ascultator si capabil de performante mari. Ne ofera in mod clar mult mai mult decat pretul cu care poate fi si aal tau.

Design
9.4
Tehnologie
9.6
Pret
9.7