Telefon mobil Samsung SM-G7105 Galaxy Grand 2 – Multitasking perfect

Samsung-SM-G7105-Galaxy-Grand-2-rightRegulile care au facut din dispozitivele mobile Samsung lideri de piata se regasesc si in telefonul mobil Samsung SM-G7105 Galaxy Grand 2: subtirime remarcabila, functionalitate multipla, experienta multimedia de exceptie.

Cumpara akoom cu reducere

Samsung SM-G7105 Galaxy Grand 2 – servicii inteligente

Smartphone-ul Samsung SM-G7105 Galaxy Grand 2 este zvelt, desenat in liniile simple dar pretioase care evidentiaza produsele brandului, este realizat din materiale de calitate, care pun in valoare deopotriva aspectul stilat si inalta tehnologie incorporate in acest dispozitiv.

Cu o excelenta portabilitate, Samsung SM-G7105 Galaxy Grand 2 se aseaza perfect in mana utilizatorului, raspunzand prezent oricarei sarcini. Ecranul HD extins, de 5,25 inch, reda in colori vii, bogate, cu un contrast remarcabil, facand telefonul ideal pentru a viziona filme si a juca jocuri. Mai departe, multitaskingul este de exceptie, garantat de functia imbunatatita Multi Window: se pot deschide doua fete ale aceleasi aplicatii si vizualiza aplicatiile active din bara de ferestre multiple, pentru a trece rapid de la o aplicatie la alta.

La randul ei, conectivitatea este la cote inalte, cu servicii inteligente ca Group Play, de pilda, care permite interactiune optima cu persoanele din jur si, ca urmare, un plus de distractie.

Vezi si review-ul nostru la Samsung G360 Galaxy Core Prime

Putere superioara

Samsung-SM-G7105-Galaxy-Grand-2-leftSmartphone Samsung SM-G7105 Galaxy Grand 2 este echipat cu un „motor” redutabil: procesorul Quad Core. Este compatibil cu cele mai recente versiuni de Bluetooth, NFC cu S Beam si LTE, ceea ce se traduce prin putere superioara si conectivitate excelenta.

Mai exact, pe langa amintitul multitasking cursiv, paginile web se incarca mult mai repede, gratie conexiunii LTE ultrarapide, redarea este de o calitate remarcabila si la parametri optimi, transferul este mai confortabil ca niciodata multumita sistemului NFC cu S Beam, iar bateria confortabila asigura independenta de functionare a acestui dispozitiv de o autonomie remarcabila (poate reda videoclipuri timp de 10 ore).

In ce priveste suportul 4G, acesta este garantia perfecta pentru o navigare fara cusur in lumea virtuala.

Calitate, tehnologie, aspect

Telefonul mobil Samsung SM-G7105 Galaxy Grand 2 poate fi considerat un phablet, adica o combinatie intre telefon mobil si tableta. Si asta pentru ca ecranul foarte generos, care reda in conditii de exceptie, este un atu impresionant al acestui gadget de ultima generatie, avand o rezolutie HD de 1280×720 pixeli, cu o densitate de 280 ppi.

„Prin produsele şi serviciile inovatoare, fiabile, prin oamenii talentati, prin abordarea responsabila a afacerilor, prin colaborarea cu partenerii si clientii nostri, Samsung duce lumea în noi directii, pline de imaginaţie”, afirma reprezentantii unei companii care a ajuns lider mondial al dispozitivelor mobile prin calitate, tehnologie, aspectul produselor si, nu in ultimul rand, prin accesibilitatea lor.

Vezi aici mai multe detalii tehnice si pret

De la începuturile sale, ca o companie mică de comerţ, Samsung a evoluat la statutul de corporaţie la nivel mondial. Descoperirile, invenţiile şi produsele revoluţionare in nenumarate domenii fac ca Samsung „sa fie amestecat” in spitale, cladiri de birouri, in casele oamenilor care nu se mai pot imagina fara inalta tehnologie.

Telefonul mobil Samsung SM-G7105 Galaxy Grand 2 nu face exceptie, demonstrand ca Samsung isi tine promisiunea de a oferi libertatea de a calatori, de a descoperi noi experiente, de a avea grijă de lumea inconjuratoare: „Este puterea de a imbina ceea ce sunteti astazi cu ceea ce vreti sa fiti în viitor”.

9.7 Total Score
Un smartphone pentru cunoscatori

Telefonul mobil Samsung SM-G7105 Galaxy Grand 2 este cu adevarat exuberant. Am ramas extrem de incantati dupa ce am facut cunostinta cu el, ne-a placut si faptul ca poate fi cumparat cu reducere. Il poti avea si tu ori pe alb, ori pe negru, cum iti place.

Tehnologie
9.6
Design
9.7
Pret
9.7